Säästä Autoship-tilauksen avulla

Autoship-tilauksella on tärkeä merkitys Synergy-liiketoiminnan kehittämisen kannalta. Niille, jotka haluavat liiketoimintansa tuottavan jatkuvaa lisäarvoa, Autoship-ohjelma on käytännöllinen, vakaa ja kustannuksia säästävä toimintatapa.

Tuotantokustannusten nousun takia Synergy joutuu nyt nostamaan tuotteidensa hintoja ensimmäisen kerran 9 vuoteen.  Haluamme kuitenkin palkita uskollisia Autoship-tilaajiamme emmekä muuta heidän tuotetilaushintojaan.

Synergy-tuotteiden hinnat nousevat 10 prosentilla 1.5.2014 alkaen. Autoship-tilaajat saavat kuitenkin edelleen Synergy-tuotteita nykyisellä edullisella hinnalla.

Suurimmalla osalla Euroopan markkina-alueen tiimijäsenistä on voimassa oleva Autoship-tilaus.

Autoship-tilaus on ilmainen palvelu: voit itse valita haluamasi kuukausitilauksen sisällön, ja tilatut tuotteet toimitetaan automaattisesti kotiin saakka joka kuukausi. Halutessasi voit myös muuttaa Autoship-tilauksen sisältöä milloin vain itse haluat.

Voit jättää nyt oman Autoship-tilauksesi, jolloin saat laadukkaita tuotteitamme edelleen  edullisella hinnalla. Lataa Synergyn Aktivointi + Autoship-tilauslomake, täytä pyydetyt tiedot ja lähetä se ohjeiden mukaisesti asiakaspalvelulle.

Odottelu ei kannata: tee oma Autoship-tilauksesi jo tänään ja säästä Synergy-tuotteiden hinnassa!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us