Synergy on aloittanut toiminnan Italiassa!

Synergy WorldWide aloitti toimintansa tällä viikolla Italiassa: italialaiset tiimijäsenet voivat nyt tilata tuotteita ja ansaita komissiopalkkioita!


Tutustu Italian Liiketoiminnan harjoittaminen (How to Do Business) -esitteeseen, jossa on hyödyllisiä linkkejä ja tietoja, joiden avulla pääset alkuun asiakkaana tai jälleenmyyjänä Italiassa.

Voit ladata aloituslomakkeen (Getting Started Form). Sieltä löydät myös yhteystiedot sekä tiedot arvonlisävero- ja toimitusmaksuista vuonna Liiketoiminnan harjoittaminen Italiassa.


Italian tiimijäsenten, jotka aktivoivat jäsenyytensä ensimmäistä kertaa, on täytettävä aloituslomake (Getting Started Form). Italian tiimijäsenten, jotka aktivoivat jäsenyytensä muussa maassa kuin Italiassa, pitää täyttää aloituslomake (Getting Started Form) ja kirjoittaa "Maan muutos" lomakkeen yläosaan. Tiimijäsenten on käytettävä ID-numeroa, jonka he saivat liittyessään jäseniksi, ja ilmoittaa Italian sijaintinsa tätä lomaketta täyttäessään.

Jos sinulla on palkkioihin ja tuotteiden tilaamiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiin Liiketoiminnan harjoittaminen -esitteen ohjeiden mukaisesti.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us