General Managerin Viesti

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! 

Toivon, että mahdollisimman monet teistä voivat viettää rentouttavaa lomaa ennen vuoden vaihtumista. Yksi upea toimintavuosi alkaa taas olla takana. Jokainen voi pysähtyä hetkeksi miettimään, mitä kaikkea onkaan tapahtunut tammikuun 2013 jälkeen – mistähän olisi paras aloittaa?

Aivan ensimmäiseksi haluan onnitella kaikkia tiimijäseniä, jotka ovat tehneet menestyksekästä työtä, saavuttaneet uusia tasoja ja edenneet tiimijohtajiksi. Nämä saavutukset saavat jatkoa vuonna 2014, kun loistavaa tulosta tekevät tiimijohtajat kannustavat seuraajiaan ja auttavat uusia johtajia kohti menestystä.

Vuoden 2013 alussa lanseerattiin Skandinavian markkina-alueella PhytoLife, jota seurasi V3-hyvinvointiohjelman tuotteiden lanseeraus. PhytoLife ja Mistifysaivat hyväksynnän Tanskassa, mikä loi jälleen uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiseen siellä. Synergyn varaston avaaminen Norjaan helpotti kyseisten tuotteiden sekä ProArgi-9+ -tuotesarjan toimitusta ja vastaanottoa. Saimme käyttöön aloituspakkaukset, jota voimme hyödyntää muun materiaalin - kuten videoiden ja esitteiden - ohella kertoessamme Synergyn toiminta-ajatuksesta, liiketoimintamahdollisuuksista ja tuotteista uusille asiakkaille. Lisäksi Suomessa ja Norjassa saadaan nauttia kaikista päivitetyn Synergy-verkkosivuston eduista. Ruotsin ja Tanskan uudet verkkosivut otetaan käyttöön vuonna 2014.

Vuoden 2013 Synergy-tapahtumat olivat ehkä kaikkien aikojen upeimpia. "Go for Gold Camps" -koulutustapahtumista tuli odotettuja tapaamisia, joista uudet johtajat saivat välineitä asettamiensa tavoitteiden saavuttamiseen. Team Manager Academy -johtajakoulutukseen osallistuu vuosi vuodelta yhä enemmän tiimijohtajia, eikä tämä vuosi tehnyt poikkeusta. Vuoden suurin tapahtuma oli kuitenkin Soulin maailmankonferenssi Etelä-Koreassa: tämä energisoiva ja innostava tapahtuma toi Synergylle laajaa julkisuutta. Jokainen meistä sai tuntea onnistumisen iloa ja ylpeyttä siitä, että olemme osa tätä kasvavaa ja menestyvää yhtiötä. Synergy ilmoitti myös odotetusta Islannin toiminnan aloittamisesta. Saimme näin jälleen uuden maan Skandinavian markkina-alueelle. Odotan suurella mielenkiinnolla uutisia siitä, miten suuria muutoksia Islannin tulo markkinoille saa aikaan vuonna 2014.

Suomen ja Ruotsin vastustamaton voittokulku jatkui vuoden 2013 syksyllä. Niiden myyntiluvut rikkoivat ennätyksiä kuukausi toisensa jälkeen. Yleisesti ottaen tämä on ollut upea vuosi, ja uskon lujasti siihen, että tiimimme jatkavat samaa kehitystä vuonna 2014.

Vuoden loppu merkitsee myös uuden alkua. Asetetaan vuoden 2014 tavoitteet entistä korkeammalle. Kun sitoudut toimimaan omien tavoitteidesi saavuttamiseksi, pohdi seuraavia asioita:

  • Kuinka monen ihmisen hyvinvointia voin edistää?
  • Kuinka montaa ihmistä voin auttaa saamaan lisätuloja?
  • Kuinka montaa ihmistä autan saavuttamaan taloudellisesti riippumattoman aseman?
  • Mitä teen päivittäin ja viikoittain, ja mitä teen kuukausi-, neljännesvuosi- ja vuositasolla, jotta saavutan tavoitteen?

 Nyt on aika laatia toimintasuunnitelma ja ottaa vauhtia uuteen vuoteen, josta tulee vielä edellistäkin menestyksekkäämpi. Tässä on yksi menestyksen avaimista: ole siellä missä tapahtuu. Voit aloittaa tulemalla Oslon ja Helsingin Kick Off -tapahtumiin 25.1. ja 26.1.2014.

Jos vuoden 2013 maailmankonferenssi jäi sinulta kokematta, varmista nyt, että olet paikalla vuoden 2014 tärkeimmässä tapahtumassa, Euroopan huippukokouksessa Barcelonassa!

Rekisteröidy NYT Barcelonan tapahtumaan, sillä paikat täyttyvät nopeasti. 

Tiedät, missä sinua odotetaan 25.–27.9.2014.

Tehdään vuodesta 2014uusimegavuosi!

Bengt Emanuelsson
General manageri
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us