Tehosta treenisi luonnollisella energialla!

Jumppa on vasta puolessa välissä, mutta alat jo väsyä. Jaksatko vielä seuraavat 30 minuuttia? Lihakset kramppaavat, eikä kestävyytesi ole enää yhtä hyvä kuin muutamia vuosia sitten. Mihin voimat ovat kadonneet? Miksi kehosi alkaa pettää?

Säännöllinen fyysinen harjoittelu on suositeltavaa kehonhoitoa, mutta kehon väsyminen saattaa johtua myös oikean ravinnon puutteesta. Saat parhaan hyödyn lihasharjoittelusta ja liikunnasta, kun huolehdit riittävän yöunen ja palautumisen lisäksi myös kehon tärkeimpien ravinteiden riittävästä saannista. Keho ei voi toimia huipputasolla, ellei se saa riittävästi tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Keho tarvitsee vitamiineja ja kivennäisaineita eri elintoimintoihin, mm. energian tuottamiseen ja kuluttamiseen sekä verenkiertoon.

Ihmiskehon huollon tarvetta voidaan verrata ajoneuvon huoltoon. Valitset polttoaineen huolellisesti suositusten mukaan, jotta autoosi ei tulisi vikoja ja se toimisi mahdollisimman pitkään. Kehosi ansaitsee vähintään yhtä hyvää huoltoa! Moottori kyllä käynnistyy huonommallakin polttoaineella, mutta auton suorituskyky voi heikentyä.

Synergyn tuotteet ovat ravintoarvoiltaan täysipainoisia ravintolisiä, jotka tukevat kehon omaa suorituskykyä ja edistävät lihasvoimaa sekä -kestävyyttä. Sen selvittäminen, saako kehomme riittävästi oikeanlaista ravintoa, voi olla hankalaa. Synergy-tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Synergyn V3-hyvinvointiohjelman avulla saat lisäenergiaa kuntoharjoitteluun, ja se auttaa kehoasi saavuttamaan parhaan suorituskykynsä.  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us