Katso Synergyn Starter Kit -aloituspakkauksen esitteitä Pulse-sivustosta

Kirjaudu sisään Pulse-sivustoon ja löydä sieltä Synergy WorldWiden tervetuloesite, laadunvarmistusesite ja tuote-esite. Niissä on hyödyllisiä tietoja, joita tarvitset, kun kerrot asiakkaillesi Synergyn arvoista ja Synergyn sitoutumisesta tuotteiden korkeaan laatuun. Napsauta Pulsen "Resources" (tukimateriaalit) -välilehteä ja löydät nämä kolme esitettä kohdasta "Europe Brochures" (Euroopan esitteet). Esitteet ovat saatavissa eri kielillä.


Kirjaudu sisään Pulse-sivustoon napsauttamalla tästä ja tutustu näihin erinomaisiin työkaluihin. Perehtymällä esitteiden sisältöön etukäteen voit jouduttaa Synergy-liiketoimintaan alkuun pääsemistä!
Tervetuloesitteestä löydät Synergyn toiminta-ajatuksen perusperiaatteet ja kirjeen Synergyn perustajalta, pääjohtaja Dan Higginsonilta. Opit lisää Synergyn eduista ja vankoista ydinperiaatteista. Voit myös lukea kansainvälisestä avustustoiminnastamme, joka on tärkeä osa tavoitteestamme tehdä osamme paremman maailman puolesta.

Tutustu tämän jälkeen Synergyn tuote-esitteeseen. Siinä esitellään V3-hyvinvointiohjelma, joka on suunniteltu tukemaan kehon optimaalista toimintaa. Lue tiedot ProArgi-9+-, PhytoLife- ja Mistify-tuotteista ymmärtääksesi, kuinka kukin niistä edesauttaa hyvän terveyden ylläpidossa.

Tutustu lopuksi palkittujen laatutuotteidemme laadunvalvontaan ja valmistusmenetelmiin laadunvarmistusesitteestä. Siinä kerrotaan Synergyn sitoumuksesta käyttää vain puhtaita aineksia tuotteissaan ja testata tuotteen jokainen ainesosa ja koostumus perusteellisilla testeillä. Tämän jälkeen esitteessä kerrotaan lyhyesti tuotantolaitoksestamme ja opit tuntemaan Synergyn V3-tuotteiden valmistuksessa käytetyt yksityiskohtaiset prosessit.

Olemme Synergy WorldWidessa varmoja siitä, että näistä esitteistä on sinulle paljon hyötyä Synergy-liiketoimintasi kasvattamisessa. Nämä esitteet, samoin kuin kaikki muutkin aloituspakkauksen materiaalit, saapuvat pian alueellesi!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us