cGMP-sertifiointi

Kesäkuussa 2010 Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) julkisti kaikkia ravintolisätuotteiden valmistajia koskevat vaatimukset. Näiden vaatimusten edellyttämän ajan, vaivan ja kulujen vuoksi monet ravintolisävalmistajat päättivät valmistuttaa tuotteensa alihankkijoilla.

Synergy WorldWide on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita ravintolisätuotteita. Valmistamalla tuotteet oman yrityksemme sisällä ja noudattamalla kaikkia valtion viranomaisten asettamia laatuvaatimuksia voimme valvoa tuotteidemme valmistusvaiheita itse alusta loppuun. Näin voimme taata tuotteidemme laadun, turvallisuuden ja puhtauden, koska me hankimme raaka-aineet itse sekä testaamme ja valmistamme tuotteet itse.

Me noudatamme cGMP-ohjeita kaikissa valmistuksen vaiheissa – raaka-aineiden hankkimisesta ja tuotteiden valmistusmenetelmistä työntekijöiden asianmukaiseen koulutukseen ja tuotantolaitoksien kuntoon.

Laadunvarmistusesitteestämme saat lisätietoja Synergyn sitoutumisesta korkeaan laatuun. Voit ladata sen napsauttamalla tästä. .

CONVERSATION

Instagram

Follow Us