2012 TitlePlus Bonuskampanjan

 
Synergy käynnisti TitlePlus bonuskampanjan Euroopassa! Tämän kampanjan aikana liiketoiminnan rakentamisesta on mahdollista saada merkittäviä lisäbonuksia.

Kaikki Synergyn tiimin jäsenet Euroopassa, jotka ensimmäistä kertaa saavuttavat jonkun alla olevista pin-tasoista ja ylläpitävät tai ylittävät sen kampanjakauden 1.9.-28.2.2013 aikana, voivat ansaita TitlePlus bonuksia seuraavasti.

TITLE BONUS
Osa 1 – Saavuta kampanjakauden aikana mikä tahansa alla olevista pin-tasoista (titteli) ensimmäistä kertaa ja ylläpidä tai ylitä tämä taso ja ansaitse TitlePlus palkintoja seuraavasti:
* vaatii autoship-aktiivisuuden joka kuukausi

 
Osa 2 – Saavuta kampanjakauden aikana Team Manager tai Team Director taso ensimmäistä kertaa ja ansaitset TitlePlus käteisbonusta.  Ylläpidä saavuttamasi taso tai nouse seuraavalle tasolle toisena ja kolmantena kuukautena ja ansaitset lisää TitlePlus käteisbonusta.
* vaatii autoship aktiivisuuden joka kuukausi
 
 
TitlePlus Match – Kun sponsoroimasi ihminen ansioituu saamaan Team Manager ja Team Director TitlePlus käteisbonusta, voit saada seuraavan MATCHING bonuksen.
*vaatimuksena on, että kuukauden aikana pätevöidytään samalle tai korkeammalle pin-tasolle sekä autoship-tilaus pätevöinti.


 
Esimerkki: Saavutat Team Manager tason ensimmäistä kertaa syyskuussa. Ylläpidät tason lokakuussa ja saavutat Team Director tason marraskuussa. Joulukuussa ylläpidät Team Director tason, mutta et enää tammikuussa. Lopulta helmikuussa saavutat Team Director tason kolmannen kerran kampanjakauden aikana. Henkilökohtaisesti sponsoroimasi saavuttaa Team Director tason joka kuukausi ja teillä kaikilla on joka kuukausi väh. 120 CV autoship-tilaus. Sinä ja sponsorisi saatte palkkioita seuraavasti:
 
 
Click here to view the Title Plus Webinar - English
Klikkaamalla tästä saat ladattua TitlePlus PowerPoint esityksen - English

CONVERSATION

Instagram

Follow Us