Synergy Summit 2012 - Aikaisin rekisteröityvät!

Noin kuuden kuukauden päästä Synergy Worldwide saapuu Kööpenhaminaan Tanskaan vuoden 2012 Euroopan huipputapahtumaan! Tule kanssamme syyskuussa 6-8. päivä juhlimaan Euroopan ennennäkemätöntä kasvua sekä henkilökohtaisia kertomuksia, kuinka Synergy on vaikuttanut ihmisten elämiin.

Kööpenhamina on maailman vanhimman monarkian pääkaupunki. Kööpenhamina on mahtava sekoitus vanhaa ja uutta, joka synnyttää uniikin tunnelman vilkkaaseen kaupunkiin. Kaupungin tuhatvuotinen historia henkii kaupungin mukulakivikaduilla ja vanhojen arkitehtuurin aarteiden pihoilla, mutta sulautuu hienosti moderniin huippumuotoiluun. Tähän paikkaan kannattaa tutustua!

Kun osallistut vuoden 2012 Summittiin, saat kuulla tiimijohtajia, lääkäreitä, tutkijoita, terveyden asiantuntijoita ja Synergyn johtoa, kun he kertovat terveyden tärkeydestä ja kuinka Synergy Worldwide aikoo pysyä tämän alan edelläkävijänä.

Lisäksi tapahtumassa annetaan ilmaisia kylkiäisiä, nähdään viihdettä sekä ykkösluokan kunnianosoituksia! Tule huomioiduksi sinun ahkerasta työstäsi, opi lisää yrityksen viemisestä eteenpäin Synergyn kaikista parhaiten menestyviltä tiimijohtajilta ja valmista itsesi visualisoimaan tulevaisuutesi Synergyssä.

Aikaisin rekisteröityvät (helmikuun 15. – maaliskuun 13.) saavat erityishinnat.

Ole yksi 200 ensimmäisestä rekisteröijästä, niin saat lahjaksi Synergy kassin!

Paikkoja on rajallisesti, jotenka mitä nopeammin rekisteröidyt sitä varmemmin varmistat paikkasi ja sitä enemmän myös säästät. Rekisteröityminen alkaa lauantaina maaliskuun 31. päivä. Säästä ja rekisteröidy tänään!

Aikainen rekisteröinti: helmikuu 15 – maaliskuu 31    159 €

Maksu on per henkilö ja sisältää kaikki Summitin tapahtumat (kuljetus eivät sisälly). Peruutuksesta peritään 15 € maksu. Elokuun 6. päivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei voida enää palauttaa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us