Viesti johdolta – Dan Norman

Vuosi 2011 oli paras koko Synergyn historiassa! Synergyn kasvuvauhti on ollut ennennäkemätön jokaisella markkina-alueella; erityisesti Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Koreassa. Vuoden 2010 kolmannekselta vuoden 2011 kolmannekselle Synergy kasvoi 39 prosenttia. ProArgi9+ tuotetta myytiin vuonna 2011 melkein 1.000.000 kappaletta ja myynti nousi 67 prosenttia vuodesta 2010! Kiitos sinulle, että niin monet ihmiset ympäri maailmaa voivat kokea elämänsä muuttuvan sydänystävällisten tuotteidemme avulla ja että palkkiojärjestelmämme on mahdollistanut tuhansille tien taloudelliseen vapauteen.

Lokakuussa 2011 toivotimme Suomen tervetulleeksi Synergy perheeseemme. Avajaistilaisuudessa tunnelma oli korkealla kun melkein 1000 tiiminjäsentä ja vierasta kokoontui Helsinkiin juhlimaan tämän kasvavan markkina-alueen avaamista. Innolla odotamme kahden uuden markkina-alueen - Espanjan ja Portugalin - avautumista tänä vuonna. Olemme varmoja, että nämä uudet markkina-alueet lisäävät kasvua Etelä-Euroopassa sekä vauhdittavat Synergyn maailmanlaajuista menestystä.

Synergy järjesti useita tapahtumia vuonna 2011. Yksi tärkeimmistä oli syyskuussa järjestetty kansainvälinen konferenssi Las Vegasissa Nevadassa. Ympäri maailmaa saapui tiiminjäseniä oppimaan ja juhlimaan saavutuksia. Montaa merkittävää aluejohtajaa huomioitiin kuten Double Presidential Executivet Dianne ja Lorin Leavitt, Presidential Executivet William Martin, Hwang Han Tae, Rudy Perdoza, Paul Blad ja Dane Iorg. Onnittelut kaikille teille, jotka jatkatte kovaa työtä ja kasvua yhtiössämme.

Synergy on aloittanut seuraavan maailmanlaajuisen konferenssin valmistelut Soulissa, Koreassa. Synergy Korea jatkaa vahvana markkina-alueena ja olemme iloisia, että he järjestävät konferenssin vuonna 2013. Synergy-liiketoimintaa rakentaessasi konferenssien rooli on merkittävä ja toivommekin, että pääsisit osallistumaan Soulin tilaisuuteen.

Tammikuun lopussa saimme nauttia muutamien tiimijäsenten seurasta Kauailla, Havajilla vuoden 2012 Legacy Retreat -lomalla. Tapahtuma saattoi myös olla vuoden kohokohta osallistujille, sillä heitä kohdeltiin kuin kuninkaallisia aurinkoisen Havajin rannoilla. Te, jotka ette vielä ole päässeet tälle matkalle mukaan, rohkaisemme jokaista työskentelemään kovasti tavoitteidenne eteen vuonna 2012, jotta voitte tulla kanssamme seuraavalle Legacy Retreat -lomalle 2013.

Synergyn tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta. Jatkamme keskittymistä taloudelliseen menestykseen ja toivomme, että jakaisit kokemuksiasi Synergyssä siitä kuinka se on rikastuttanut elämääsi. Toivon kaikille hyvää alkanutta vuotta ja paljon menestystä liiketoiminnan rakentamisessa ja Synergy-perinnön luomisessa.

Terveisin,

Dan Norman
Synergy WorldWiden pääjohtaja

CONVERSATION

Instagram

Follow Us