Liver Health ja Zinc Protect ovat nyt myynnissäSaat ilmaiset postituskulut tilauksista, jotka sisältävät Zinc Protect tai Liver Health -tuotteita. Syyskuun loppuun asti.

Uudet Liver Health- ja Zinc Protect -tuotteemme ovat nyt myynnissä! Niiden avulla pidät huolta kehosi perustarpeista. Mitä hyötyä niistä sitten tarkkaan ottaen on? 


LIVER HEALTH 


Maksalla on lukuisia tärkeitä tehtäviä. Se toimii suodattimena, joka poistaa verestä toksiineja. Siksi maksan hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Liver Health on ainutlaatuinen yrttiseos, joka suojaa maksaa ja sen luonnollisia, muun muassa ruoansulatukseen sekä glukoosi- ja lipidiaineenvaihduntaan liittyviä toimintoja.   

Tämä isotakiaisen juurta, kurkuman juurta, keltakatkeron juurta, spirulinaa ja voikukkaa sisältävä tuote tukee maksan toimintoja ravitsemuksellisesti. Se onkin erinomainen lisä hyvinvointirutiineihin. 


ZINC PROTECT


Jotta keho toimisi kunnolla, se tarvitsee kivennäisiä, kuten sinkkiä. Sinkki on hivenaine, jolla on monia tehtäviä ja hyötyjä. Se on olennainen lukuisissa tärkeissä toiminnoissa, mukaan lukien sokeri- ja proteiiniaineenvaihdunta, DNA-synteesi ja kognitiiviset toiminnot. Se tukee immuunijärjestelmää sekä maku- ja hajuaistia, vaikuttaa aineenvaihduntaan ja edistää normaalia kognitiivista toimintaa.   

Tämä sinkkiglukonaattia, merilevän lehtiä ja varsia sekä timjamin lehtiä sisältävä tuote tukee vastustuskykyäsi.  Haluatko tietää lisää? 

Liver Health- ja Zinc Protect -tuote-esitteistä saat lisätietoja näistä loistavista ravintolisistä.  

Aloita hyvinvoinnistasi huolehtiminen jo tänään!

Saat ilmaiset postituskulut tilauksista, jotka sisältävät Zinc Protect tai Liver Health -tuotteita. Syyskuun loppuun asti.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us