25 % alennusta Synergyn suosituista PhytoLife-, Mistify- ja ProArgi-9+-tuotteista
Älä aikaile! NOPEIMMAT 200 tilaajaa saavat rajoitetun ajan alennusta Synergyn myyntisuosikeista. Nyt sinulla on siis tilaisuus hankkia suosituimpia tuotteitamme – PhytoLife, Mistify ja ProArgi-9+ – 25 prosentin alennuksella! CV-alennus sen sijaan on vain 10 %. 
 
Tarjous on voimassa VERKKOKAUPASSA 23.–25.9. sekä asiakkaille että tiimin jäsenille, ja se koskee sekä yksittäis- että monipakkauksia.
 
Yhdistelmätilauksella säästät lisää! Kun tilaat lisäksi jonkin uutuustuotteistamme – Liver Health Formula tai Zinc Protect – saat tilauksellesi MAKSUTTOMAN TOIMITUKSEN. Tarjous voidaan hyödyntää yhdessä kestotilausalennuksen kanssa. Muista kertoa kampanjasta myös tiimillesi!


Kampanjaan kuuluvat tuotteet:


PhytoLife: Klorofylliiniä, ohranorasta, sinimailasta ja piparminttuöljyä sisältävä tehokas PhytoLife tukee kehon luonnollisten antioksidanttientsyymien, immuunijärjestelmän ja ruoansulatuksen toimintaa sekä hyvinvointia yleisesti. 

Mistify: Nestemäinen Mistify sisältää acaita ja muita ravinteikkaita marjoja, B6-vitamiinia ja vihreä tee -uutetta. Tehokas antioksidanttinen ravintolisä on suunniteltu tukemaan hyvinvointia ja auttamaan kehoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan.

Proargi-9+: ProArgi-9+ sisältää aminohappo l-arginiinia sekä B6-, C- ja D-vitamiineja, jotka tukevat verenkierron, hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa. Puhtaan ja tehokkaan tuotteen ainesosat on valittu huolella hyvinvointia ja hyvää elämänlaatua ajatellen.


Huom.
· Kampanja ei koske QV-volyymittömiä suurpakkauksia. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us