Vision Retreat 2023

Haluaisitko Utahiin tutustumaan Synergyn pääkonttoriin ja Hughes-tutkimuskeskukseen? Ahkeruuden ja tiimityön avulla se on mahdollista.  Sinun tarvitsee vain saavuttaa Silver-taso vuonna 2022 kuudessa kuussa ja auttaa neljää sponsoroimaasi tiimin jäsentä saavuttamaan Star-taso kolmessa kuussa. 

Matkalla pääset tapaamaan Hughes-keskuksen lääkäreitä ja tutkijoita sekä pääkonttorin työntekijöitä, perehtymään tutkimusprosessiin ja tutustumaan Synergyn toimintaan pintaa syvemmältä.

Me maksamme hotellimajoituksen, ateriat ja kuljetukset kohteessa ja tarjoamme myös hyvitystä matkakustannuksista.

Vision Retreat 2023

Pätevöitymisaika: tammi–joulukuu 2022
Tapahtuma-aika: 2023, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin
Paikka: Utah, Yhdysvallat
Osallistujat: pätevöityneet tiimin jäsenet 


Pätevöityminen

- Saavuta SILVER- tai GOLD-taso ensimmäistä kertaa elokuun 2021 ja heinäkuun 2022 välillä. Muista, että sinulla on oltava aktiivinen Tilaa & Tallenna -tilaus ja ylläpidettävä 200 CV:tä TC1-volyymissa jokaisena karsintakuukautena, jotta voit osallistua Synergy-kampanjoihin. 
- Pysy SILVER-tasolla vähintään kuudessa kuussa saman vuoden (2022) aikana, joulukuu mukaan lukien. 
- Sponsoroi vuoden 2022 aikana neljää uutta tiimin jäsentä, jotka saavuttavat STAR-tason ja pysyvät sillä ainakin seuraavien kahden kuukauden ajan (12 kuukauden pätevöitymisjakson aikana). 


+ Vieraslipun ansaitseminen
- Voit myös ansaita paikan yhdelle vieraalle saavuttamalla GOLD-tason ensimmäistä kertaa elokuun 2021 ja heinäkuun 2022 välillä ja pysymällä sillä vähintään kuudessa kuussa vuoden 2022 aikana, joulukuu mukaan lukien. 
- Lisäksi vähintään kahden uusista STAR-tason saavuttaneista tiimin jäsenistä täytyy nousta BRONZE-tasolle ja pysyä sillä vähintään kahdessa seuraavassa kuussa 12 kuukauden pätevöitymisaikana. Ehdot:  
- Kaikki Synergyn Euroopan-tiimin jäsenet, jotka eivät ole aiemmin pätevöityneet Vision Retreat  matkalle, voivat pätevöityä tälle Vision Retreat  matkalle.
- Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen.
- Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen ansaitsemishetkellä moitteeton.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us