Leadership Retreat 2023

Oletko valmis ainutlaatuiseen ja palkitsevaan elämykseen Synergy WorldWiden kanssa? Pätevöitymällä pääset matkalle idylliseen kohteeseen yhdessä muiden uutterien Synergy-tiimin jäsenten kanssa. Luvassa on verkostoitumista, Synergyn erikoiskoulutuksia, hyödyllisiä oppeja sekä hyvää seuraa ja kiinnostavia keskusteluita auringonpaisteessa.

Jos tahdot tietää, minne matka suuntautuu, osallistu vuoden 2022 kick-off-tapahtumaan, jossa myyntitiimimme paljastaa kohteen! Me maksamme hotellimajoituksen, ateriat ja kuljetukset kohteessa ja tarjoamme myös hyvitystä matkakustannuksista. 

Aseta siis tavoitteesi jo tänään ja aloita pätevöityminen vuoden 2023 Leadership Retreat  matkalle! 

TIEDOT

Pätevöitymisaika: tammi–joulukuu 2022
Tapahtuma-aika: 2023, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin. 
Paikka: Ródos, Kreikka 
Osallistujat: vähintään Team Leader -tason saavuttaneet pätevöityneet jäsenet – alla olevista pätevöitymistiedoista näet, miten ansaitset paikan myös vieraalle. 
Kuka voi pätevöityä: eurooppalaiset tiimin jäsenet, jotka ovat saavuttaneet vähintään GOLD-tason ennen vuoden 2022 loppua. 

Pätevöityminen

· Saavuta vähintään TEAM LEADER -nimike.
· Säilytä kyseinen nimike vähintään kuudessa kuussa vuoden aikana, joulukuu mukaan lukien. 
· Lisäksi vuoden 2022 heikomman alalinjan kokonaisvolyymisi* täytyy olla vuoden 2021 heikomman alalinjan kokonaisvolyymiäsi** parempi prosentteina laskettuna seuraavasti:

Taso Omaan pätevöitymiseen
tarvittava kasvuprosentti
Vieraan kanssa pätevöitymiseen
tarvittava kasvuprosentti
<- Team Leader 20% 30%
Team Manager 15% 23%
Team Director 10% 15%
Team Elite -> 5% 8%


Ehdot
– * Heikomman alalinjan volyymi määritetään laskemalla TC1-keskuksen heikomman alalinjan volyymisi yhteen joka kuukausi jakson aikana.
– ** Vuoden 2021 heikomman alalinjan kokonaisvolyymisi määräytyy sen tason mukaan, jonka perusteella sinulle maksetaan joulukuussa 2021. Tarkista joulukuun 2021 maksutasosi, jotta tiedät, kuinka paljon sinun täytyy kasvattaa volyymiäsi.
– Muista, että sinulla on oltava aktiivinen Tilaa & Tallenna -tilaus ja ylläpidettävä 200 CV:tä TC1-volyymissa jokaisena karsintakuukautena, jotta voit osallistua Synergy-kampanjoihin. 
– Vieraan täytyy olla Synergy-toimintaan liittyvä liikekumppani tai puoliso/kumppani. Vieras ei saa olla kukaan muu Synergy-tiimin jäsen.
– Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla matkan ajankohtana moitteeton.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us