Impact Foundationilta 25 000 dollarin lahjoitus Vitamin Angelsille

Impact Foundation on tehnyt 25 000 Yhdysvaltain dollarin suuruisen lahjoituksen lasten ja raskaana olevien naisten hyväksi töitä tekevälle Vitamin Angels järjestölle.

”Lahjoituksellamme Vitamin Angels hankkii tärkeitä ravinteita 100 000 lapselle”, Impact Foundationin johtaja Nate Brower kertoo. ”On hienoa tehdä yhteistyötä näin ansiokkaan organisaation kanssa. Vitamin Angels jakaa luonnon parantavaa voimaa tavoitteidemme mukaisesti.”

Vitamin Angels toimittaa sairauksia, sokeutta ja kuolemia ehkäiseviä elintärkeitä vitamiineja yli 70 miljoonalle äidille ja lapselle yli 70 maahan. Charity Navigator -järjestö on listannut sen kymmenen parhaan humanitaarista apua tarjoavan organisaation joukkoon, ja Impact Foundationilla voidaankin olla ylpeitä kumppanuudesta näin maineikkaan toimijan kanssa.


Impact Foundation
Synergy WorldWide ja Nature’s Sunshine jakavat luonnon parantavaa voimaa sitä tarvitseville Impact Foundationin kautta. Järjestö pyrkii kasvattamaan tietoisuutta luonnon parannuskyvyistä ja tarjoamaan mielekkäitä mahdollisuuksia auttaa muita. Se tekee myös yhteistyötä sellaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, joiden tavoitteet vastaavat yrityksemme pyrkimyksiä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us