COVID-19 ja turvallisuussitoumuksemme

Hyvät Synergy-tiimin jäsenet, asiakkaat ja ystävät,

COVID-19 eli koronavirus jatkaa leviämistään, ja pyrimme suojelemaan teidän kaikkien terveyttä jatkuvin ja tietoisin toimin. Haluan henkilökohtaisesti vakuuttaa, että pidämme kaikki Synergy-perheen jäsenet ajan tasalla.

Hyvinvoinnistanne huolehtiminen on meille ensisijaisen tärkeää myös näinä vaikeina aikoina. Nyt kannattaa hyödyntää huipputason hyvinvoinnin tuotteidemme hyödyt. Pyrimme varmistamaan puhtaiden ja tehokkaiden ravintolisiemme saatavuuden kaikin mahdollisin tavoin.

Näin huolehdimme turvallisuudestanne:
  • Kaikki valmistuslaitostemme työntekijät noudattavat jatkossakin tiukkoja terveys- ja turvallisuusstandardeja sekä GMP (Good Manufacturing Practices) säädösten mukaisia hyviä tuotantotapoja niin tuotteiden valmistuksessa kuin toimitusten yhteydessäkin.
  • Jokainen Synergy-tuotteiden erä käy läpi tiukat laatu- ja turvallisuustestit. Teidän hyvinvointinne on meille tärkeintä, ja siksi Synergy toimittaa vain tuotteita, joiden turvallisuus on varmistettu.
  • Olemme rajoittaneet liikkumista valmistustiloissamme, jotta eri alueiden väliset kontaktit pysyvät mahdollisimman vähäisinä. Tutustumiskierrokset on lakkautettu toistaiseksi.
  • Useimmat yrityksen toimistotyöntekijöistä tekevät etätyötä, ja toimistoilla käyvät henkilöt pitävät etäisyyttä toisiinsa. Ne työntekijät, joiden täytyy tulla työpaikalle, noudattavat perusteellisia peseytymiskäytäntöjä. Heidän odotetaan myös käyttävän tarjottuja desinfiointipaikkoja ja välttävän läheistä kontaktia toistensa kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää, soita asiakaspalvelunumeroomme 080094938. Asiakaspalvelijamme neuvovat ja auttavat mielellään.

Lupaan koko Synergy WorldWiden ja Nature’s Sunshinen puolesta, että toimitamme jatkossakin vain laadukkaita tuotteita, jotka auttavat teitä potentiaalinne vapauttamisessa ja huipputason hyvinvoinnin saavuttamisessa. Teemme kaikkemme teidän turvallisuutenne eteen. Kiitos luottamuksestanne ja kaikkea hyvää.

Terveisin,

Terrence Moorehead
Toimitusjohtaja, Nature’s Sunshine / Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us