Synergy juhlistaa 20. toimintavuottaan

Synergy WorldWide aloitti toimintansa 20 vuotta sitten pienenä ihonhoitoyrityksenä, joka tarjosi arvokkaan tilaisuuden rohkeille uranuurtajille. Ensimmäiset synergyläiset eivät vielä aavistaneetkaan, että jonain päivänä yrityksen ratkaisuja hyödyntäisivät miljoonat hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset, jotka haluavat jättää perinnön jälkipolville.

Perintö jälkipolville


Synergy Synergyn perustaja Dan Higginson työskenteli nuoruudessaan Stephen R. Covey Leadership Center -keskuksessa. Hän vieraili yrityksissä konsulttina ja perehdytti ihmisiä Coveyn suositun The 7 Habits of Highly Effective People -kirjan periaatteisiin. Suoramyyntiyritysvierailuihin Dan suhtautui alkuun hyvin skeptisesti. Pian hän kuitenkin tajusi, etteivät suoramyyntiyritykset olleetkaan niin kamalia, kunhan mukana vain oli oikeanlaisia ihmisiä.

Dan halusi perustaa yrityksen, joka vetäisi puoleensa ja palkitsisi hyviä ihmisiä. Sellaisia, jotka haluavat auttaa muita. Sellaisia, jotka haluavat muuttaa maailmaa ja innostaa muita tekemään samoin. Synergystä tulisi tällaisten ihmisten yhteisö.

Hän sai taakseen uutteria naisia ja miehiä, jotka halusivat auttaa niin läheisiään kuin tuntemattomiakin. He ryhtyivät elättämään itsensä uudella tavalla ja hyödynsivät samalla loistavia tuotteita. He ryhtyivät muuttamaan maailmaa. Synergyn WorldWiden motoksi muotoutui ”Jätä perintö jälkipolville”.

Juuret Japanissa


Vankan kansainvälisen jalansijan saamiseksi Synergy keskittyi alkuun Japanin-markkinoihin, joilla suoramyyntiyrityksen oli tuolloin vaikea menestyä. Tuotteiden laatu ja tieteellinen tutkimus olivat japanilaisille kuluttajille ensisijaisen tärkeitä, ja he vaativat aina parasta. Jos Synergy menestyisi Japanissa, se menestyisi missä vain. Synergyn ensimmäiset työntekijät ja jäsenet tarttuivat toimeen. Riskinotto kannatti, ja toiminnasta Japanin-markkinoilla tuli pian Synergyn suurin vahvuus.

Yhteistyö Nature’s Sunshine Productsin kanssa


Vuonna 2000 – vain vuotta perustamisensa jälkeen – Synergy sai tarjouksen alan maineikkaalta jätiltä Nature’s Sunshine Productsilta. Nature’s Sunshine oli jo lukuisia kertoja todistanut mahtinsa terveyden ja hyvinvoinnin puolestapuhujana, ja loistavien tuotteiden ansiosta yritys kasvoi tasaista tahtia. Koska Synergyllä oli arvojensa ansiosta vahva asema Japanissa, Nature’s Sunshine halusi ostaa sen. Synergy saisi pitää oman brändinsä ja yritysrakenteensa, ja se hyötyisi kaupasta tietysti monin tavoin. Nature’s Sunshinen uskomattomat valmistustilat, taitava lakiosasto ja vuosien kokemus tukisivat synergyläisten pyrkimyksiä.

Muutaman kuukauden neuvotteluiden jälkeen Synergy WorldWidesta tulikin Nature’s Sunshine Productsin tytäryhtiö. Alkoi pitkä ja menestyksekäs kumppanuus, josta kumpikin osapuoli hyötyi.

”Synergy on todella vahva brändi, ja yrityksessä on valtavasti potentiaalia. Huipputason hyvinvoinnin käsitteemme on ainutkertainen, ja se auttaa meitä parantamaan ihmisten elämänlaatua. Ja tämä on vasta alkua.”
– Terrence Moorehead, Nature’s Sunshine Productsin toimitusjohtaja

Synergy nyt


Vaikka Synergy on muuttunut ja kehittynyt 20 vuoden aikana, sen keskeiset arvot ovat yhä samat. Yritys tunnetaan parhaiten sydämen terveyttä tukevasta ProArgi-9+-tuotteesta, filantrooppisesta työstään eri puolilla maailmaa, uusista mikrobiomiin keskittyvistä Elite Health -tuotteista sekä verrattomasta palkkio-ohjelmastaan. Harvan muun yrityksen tuotteiden, ainesosien ja ohjelmien laatu, puhtaus ja teho varmistetaan omissa tiloissa ja testataan kliinisesti omissa edistyksellisissä laboratorioissa.

”Nykypäivän Synergystä tekevät mahtavan ihmiset eri puolilla maailmaa. Pyrimme palvelemaan yhteisöjämme monin tavoin. Pyrimme parantamaan läheistemme vointia ja toimintakykyä. Tuotteemme ja ratkaisumme tarjoavat pysyviä hyötyjä. Järjestämme yrittäjille inspiroivia ja palkitsevia matkoja ja koulutuksia. Juhlistamme toistemme saavutuksia. Rakennamme perintöä jälkipolville.”
– Dan Norman, Synergy WorldWiden johtaja

Synergyn tuotteista ja liiketoiminnallisista eduista sietää olla ylpeä, mutta parhaiten yritys erottuu joukosta kulttuurinsa vuoksi. Synergyn toiminta pohjautuu rehellisyyteen, tinkimättömyyteen ja uutteruuteen. Sen jäsenet ymmärtävät näiden arvojen merkityksen, ja tiimiin kuuluu ilmiömäisiä johtajia niin Euroopasta, Pohjois-Amerikasta kuin Aasiastakin. Synergyn suurimmat markkinat ovat tällä hetkellä Koreassa, jossa yrityksellä on Yun Tae Hwangin ja Han Tae Hwangin kaltaisia johtohahmoja. Ensi marraskuussa Koreassa järjestetään myös maailmanlaajuinen juhlavuoden konferenssi, jonne saapuu ihmisiä lukuisista maista juhlistamaan Synergyn historiaa ja suunnittelemaan tulevaa.

”Tällä alalla ihmiset ovat yrityksen suurin voimavara. Vaikka tuotteet ja palkkio-ohjelma olisivat loistavat, kaikki on turhaa ilman oikeita ihmisiä ja johtajia.”
– Dan Higginson, Synergy WorldWiden perustaja

Vahvan asemansa ja kokemuksensa ansiosta Synergy WorldWidella on edessään valoisa tulevaisuus osana Nature’s Sunshinea. Juhlistetaan siis 20 toimintavuottamme yhdessä ja rakennetaan perintöä jälkipolville, missä ikinä liikummekaan.

Toivottavasti näemme myös juhlavuoden konferenssissa. Lisätietoja saat täältä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us