Uusi Emerald Executive: Fernando Gatti

Synergyllä on ilo esitellä Euroopan uusin Emerald Executive, Fernando (”Nando”) Gatti. Pääasiassa Italiassa toimiva Fernando pyrkii erinomaisuuteen kaikessa, mihin hän ryhtyy. Vaikka hän ei ole ollut mukana Synergyn toiminnassa vielä kovin pitkään, hän on jo ehtinyt johdattaa monia huipputason hyvinvoinnin tielle ja hyödyntää Synergyn liiketoimintamahdollisuuksia monipuolisesti.

Fernando itse toteaisi, etteivät saavutukset ole yksin hänen ansiotaan. Hänen koko tiiminsä tekee kovasti töitä organisaation eteen. Fernandolle tiimin jäsenten tukeminen on hänen päätehtävänsä, ja jokainen organisaation jäsen on hänelle tärkeä.

”Kun liityimme Synergyn jäseniksi kaksi vuotta sitten, halusimme ryhtyä vaikuttamaan heti, mutta se ei ollut helppoa. Jokainen johtaja joutuu jossain vaiheessa uraansa laittamaan organisaatiorakenteensa uusiksi. Ylälinjani ja sponsorini Paul ja Bart [Paul Blad, Presidential Executive ja Bart Woodcook, Diamond Executive] tukevat meitä ja auttavat meitä suunnittelemaan tavoitteitamme. Heidän avullaan unelmistamme tulee todellisia ja realistisia.

Organisaationi jokainen jäsen on panostanut liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tiedän, että heistä jokaisella on valtavasti potentiaalia ja että heistä jokainen auttaa koko tiimiä menestymään. Niin vanhat kuin uudetkin tiimin jäsenet ovat osoittaneet luotettavuutensa. Uskollisuus ja kunnioitus pitävät tiimin koossa ja auttavat meitä näyttämään mallia muille.

Danin, Adelen ja koko Synergyn henkilökunnan avulla liiketoimintamme kasvaa ja organisaation jäsenistä kehittyy hyviä, ahkeria ja omistautuneita johtajia.

Haluan kiittää Nicolaa, Saraa, Luiginoa, Michelaa, Faustoa, Annaa, Giorgiota, Elenaa, Robertoa, Elenaa, Filippoa, Marinaa ja Eriota. Kiitokset myös heidän perheilleen ja tiimeilleen. Erityiskiitos Robertalle, joka on malliesimerkki siitä, miten pitkälle nöyryydellä ja vaatimattomuudella voi päästä. Lisäksi tahdon kiittää kaikkia tiimin jäseniä. He ovat meille tärkeitä.”

Koko Synergy WorldWide onnittelee Fernandoa saavutuksesta. Olemme ylpeitä hänestä ja toivotamme hänelle menestystä myös jatkossa.

”Hyvään johtajuuteen kuuluvat mielestäni osaaminen, intohimo, sinnikkyys ja selkeä visio. Nandolla on näitä kaikkia. Hän tekee uutterasti töitä Synergyn päämäärän eteen ja toteuttaa samalla omia ja tiiminsä tavoitteita. Yhdessä tiiminsä kanssa hän on todistanut yhteistyön voiman. Onnittelut Emerald Executiven nimikkeen saavuttamisesta, Nando!”

– Adele Pastore, Etelä-Euroopan General Manager

CONVERSATION

Instagram

Follow Us