Synergyn Valmistustiimille Kansallinen Palkinto

Arvostettu valmistus- ja teknologiaorganisaatio Redzone valitsi joukon Synergyn ja Nature’s Sunshine Productsin valmistuslaitoksen työntekijöitä äskettäin ehdolle kansallisen palkinnon saajiksi. He matkasivat Spanish Forkin pikkukaupungista Utahista Chicagon suurkaupunkiin palkintoseremoniaan, jossa he paljastuivat vuoden 2018 valmistustiimin palkinnon voittajiksi!

Meillä vuoden tiimi tunnetaan ”nestelinjatiiminä”. Sen jäsenet valvovat niitä prosesseja ja laitteita, jotka täyttävät pulloja tarkasti ja turvallisesti erilaisilla nestemäisillä tuotteilla. Viimeisten viiden vuoden aikana tiimi on pyrkinyt optimoimaan toimintaansa ja vähentämään prosesseista syntyvän jätteen määrää. Hyvien käytäntöjen ja koulutuksen avulla se onnistuikin jätemäärän vähentämisessä ja tuottavuuden parantamisessa erinomaisesti.

Vuonna 2018 nestelinjatiimi otti koekäyttöön liukuvat vuorot nähdäkseen, miten ne tehostavat toimintaa. Kahden vuoron työntekijöistä muodostettiin yksi joustava tiimi, jonka jäsenten aloitus- ja lopetusajat porrastettiin. Hyödyt laitteiden kokonaishyötysuhteessa havaittiin välittömästi. Pian joustavat vuorot otettiinkin käyttöön pysyvästi, ja seurauksena nestelinjan ennestäänkin hyvä tuottavuusaste parani vielä 16 prosentilla. Nyt linjalla saadaan 60 tunnissa aikaan enemmän kuin aiemmin 80 tunnissa.

Toimintapäällikkö Sue Armstrong on iloinen tiimin saamasta kansallisesta tunnustuksesta. ”Olen todella ylpeä tiimin yhteisestä saavutuksesta. On hienoa, että työntekijät ovat innokkaita kokeilemaan uutta ja että he saavat asiat toimimaan niin hyvin”, Sue toteaa.

Redzonen vuoden tiimin palkinto on todella loistava saavutus. Redzonella uskotaan ihmisten voimaan, ja organisaatio pyrkii kehittämään ja levittämään tekniikoita, työkaluja, menetelmiä ja tukitoimia, jotka auttavat yrityksiä tehostamaan toimintaansa, parantamaan tuottavuuttaan ja optimoimaan valmistustoimiaan.

Kuten palkintoseremoniassa sanottiin: ”Tiimityö tekee unelmista totta.” Onnittelut saavutuksesta ja kiitos ponnisteluistanne, nestelinjalaiset: Shaylee Crosby, Eduardo Turijan, Camil Capellan, Jonathon Pierce, Jocelyne Marquez, Hilary Spencer, Lori Hamilton, Lori Jensen, Jordan Brewster ja Joshua Gravance.

Synergy WorldWide ja Nature’s Sunshine Products valmistavat itse omat tuotteensa. Koska tuotannossa ei käytetä ulkopuolisia, pystymme myös takaamaan tuotteiden laadun. Lisätietoja laadunvarmistuksesta saat täältä.

Synergyn/NSP:n nestelinjatiimi on vastuussa esimerkiksi seuraavista tuotteista:
PhytoLife: Tämä mintunmakuinen tummanvihreä eliksiiri tukee ruoansulatusjärjestelmän, sydämen ja verisuonten toimintaa ja edistää myrkkyjen poistumista kehosta.
Mistyify: Muiden muassa acai-marjaa ja vihreä tee -uutetta sisältävä tuote tukee sydämen ja verisuonten toimintaa, tehostaa vastustuskykyä ja edistää jaksamista.
- Näitä ja muita nestemäisiä tuotteita myydään kaikkiaan yli 25 maassa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us