Synergyn sponsoroima golffari treenaa päästäkseen huipulle


Suomalainen golffari Teemu Putkonen on viettänyt viimeiset kaksi vuotta Thaimaassa ja kilpaillut Aasian-kiertueella sekä Kiinan PGA:ssa. Huolimatta pitkistä ja rankoista päivistä radalla ja sen ulkopuolella hän ei hellitä. Pysyäkseen hyvässä fyysisessä kunnossa Teemu käyttää Synergyn tuotteita.

Aasian-kiertue on maailman kolmanneksi suurin golfkiertue, jossa kilpailee huippu-urheilijoita kaikkialta maailmasta. Muutettuaan Thaimaahan Teemu on pystynyt pelaamaan ja harjoittelemaan ympäri vuoden, ja hän onkin kehittynyt pelaajana huimasti. Hän läpäisi Aasian-kiertueen karsinnat Bangkokissa aiemmin tänä vuonna, ja nyt hänellä on mahdollisuus osallistua vuoden aikana useampiin turnauksiin.

Niinpä hän aikookin edistää uraansa kilpailemalla useissa turnauksissa sekä hiomalla peliään.

Teemun tavoite vuodelle 2017 on selkeä. Hän aikoo päästä Aasian-kiertueella 60 parhaan joukkoon. Tällöin hän osallistuisi kaikkiin Aasian-kiertueen tapahtumiin ja pelaisi tänä vuonna 10–20 tapahtumaa enemmän kuin aiemmin. Yhteensä tapahtumia voisi siis kertyä jopa yli 24.

Uusien tavoitteidensa vuoksi Teemu suhtautuu myös harjoitteluun ja hyvinvointiin entistäkin vakavammin. Onneksi hän voi luottaa Synergyn tuotteisiin, jotka auttavat häntä pysymään terveenä sekä harjoittelemaan ja pelaamaan täysillä joka päivä.

Toivotamme Teemulle onnea tulevalle kaudelle!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us