Barcelona 2017 EU Summit


Vuoden tärkeimpään tapahtumaan on enää joitakin kuukausia. Lähde Synergy WorldWiden mukaan dynaamiseen konferenssiin, joka järjestetään Barcelonan merenrantakaupungissa 28.–30.9.


Barcelonasta ja siellä sijaitsevasta Synergyn pääkonttorista on tullut Synergyn johtajien tuottavuuskeskus ja tärkeä tapahtumapaikka. Nykyaikainen ja eloisa kaupunki ilmentää monia Synergyn vaalimia piirteitä. Luvassa on varmasti valaiseva ja kiinnostava konferenssiviikonloppu!

ILMOITTAUTUMINEN

Mitä pikemmin ilmoittaudut, sitä enemmän säästät. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi viipymättä.

Sinun on annettava kaikki verkkoilmoittautumisen aikana pyydettävät tiedot. Synergy-tiliisi yhdistettyä korttia veloitetaan ilmoittautumisprosessin jälkeen. Jos haluat maksaa muulla kortilla, ota yhteyttä asiakaspalveluun heti ilmoittautumisen jälkeen ja ilmoita käytettävän kortin tiedot.

Ilmoittautumisaikataulu

Aikainen ilmoittautuminen 5.5. – 30.6. €99
Normaali ilmoittautuminen 1.7.–31.8. €129
Uudet tiimin jäsenet* 4.8.–31.8. €99
Ilmoittautuminen paikan päällä 28.–30.9.2017 €149

Maksut ovat henkilöä kohden, ja niihin sisältyy pääsy kaikkiin konferenssin tapahtumiin. Majoitus ja kuljetus eivät sisälly ilmoittautumismaksuun. Palautuksista vähennetään 15 euron peruutusmaksu. Jos peruutus tapahtuu 31.8. jälkeen, ilmoittautumismaksua ei palauteta. Lippuja ei voi siirtää toiselle henkilölle.
*ilmoittautumisen tapahduttava 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä


Konferenssi on vuoden tärkein tapahtuma, ja sitä odotetaan pitkään ja hartaasti. Jäsenet tekevät kovasti töitä, jotta he pääsevät muistelemaan lähtökohtiaan uudesta näkökulmasta. Samalla he saavat vilauksen tulevasta. Synergyllä konferenssi on kaiken perimmäinen päämäärä. Tämä koskee myös huipputason hyvinvoinnin ohjelmaa.

Toivottavasti kaikki jäsenemme liittyvät seuraamme syyskuun konferenssiin!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us