Han Tae Hwangista kolmas Triple Presidential Executive


Korealainen Han Tae Hwang liittyy Mark Comerin sekä veljensä ja liikekumppaninsa Yun Tae Hwangin seuraan Triple Presidential Executive -tasolle. Synergyn henkilökunta ja tiimin jäsenet onnittelevat Han Taea tästä loistavasta saavutuksesta.

Vaikka Han Tae on pärjännyt Synergyn jäsenenä uskomattoman hyvin, hänen liiketoimintansa alkutaival oli mutkikas. Isoveli Yun Taen Synergy-liiketoiminta oli menestys, mutta Han Tae kieltäytyi kohteliaasti veljensä kutsusta liittyä Synergyn jäseneksi kolmen kuukauden ajan. Hän valmistautui opintoihin ulkomailla eikä ollut kiinnostunut liiketoimintamahdollisuudesta. Vasta nähtyään, miten hänen veljensä ja isänsä hyötyivät Synergyn tuotteista, hän pyörsi päätöksensä ja liittyi Synergyn jäseneksi.

Muutamassa vuodessa Han Taen elämä mullistui. Aiemmin hän eli niukalla opiskelijabudjetilla. Nyt hän nauttii aina haluamastaan elämäntyylistä – 20 vuotta odottamaansa aiemmin. Han Tae on erityisen iloinen niistä mahdollisuuksista, joita hänen uusi taloudellinen tilanteensa avaa hänen perheelleen.

”Synergyn jäsenenä olen ymmärtänyt, kuinka paljon palkitsevampaa antaminen on kuin ottaminen”, hän kertoo.

Nykyään Han Taella on riittävästi rahaa perheestään huolehtimiseen ja myös runsaasti aikaa perheen kanssa vietettäväksi – ja hänen terveytensä on hyvä.

”Muutos on valtava”, hän sanoo. ”Arvokkaimmat saamani lahjat ovat perheeni ja Synergy.”

Han Taella on muutama hyvä neuvo liiketoimintaansa vasta aloitteleville tiimin jäsenille: määritä selkeä tavoite, ole luotettava, säilytä hyvä asenne, ole ahkera ja välitä ihmisistä.

Klikkaa tästä lisätietoja Synergy Triple Presidentials.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us