Näin ansaitset Go Elite 10 -bonuksenSynergy-liiketoiminnan esitteleminen Elite Honors -mallin kautta on yksinkertainen tapa levittää sanomaa. Slovenialaiset Team Directorit Bostjan Pilej ja Irena Kladivar ovat maksimoineet mallin mahdollisuudet Go Elite -bonuksen avulla. Tähän mennessä he ovat ansainneet Go Elite 10 -bonuksen marras-, joulu- ja tammikuussa – yhteensä 3 600 euroa. He eivät siis ole pelkästään täyttäneet Elite Honors -vaatimuksia, vaan he ovat sponsoroineet joka kuussa kymmentä Elite Honors -pätevöitynyttä jäsentä. Tällaiseen saavutukseen tarvitaan johdonmukaisuutta sekä erinomaisia johtamis- ja organisointikykyjä. Go Elite -bonuskampanjaa jatkettiin äskettäin 31.8. saakka, joten Bostjanilla ja Irenalla on aikaa ansaita vielä neljäs, viides ja kuudeskin Go Elite -bonus.

Palamme tietysti halusta tietää, mikä pariskunnan salaisuus on. Näihin asioihin heidän menestyksensä pohjautuu:

Energisyys
Bostjan ja Irena haluavat esitellä Synergyn elinvoimaisena, raikkaana ja energisenä. He pyrkivät luomaan kuvan yrityksestä, jonka avulla kuka tahansa voi noudattaa terveitä elintapoja. Apunaan he käyttävät hauskoja ja iloisia tapahtumia ja positiivisia tarinoita, ja heidän intohimonsa liiketoimintaa kohtaan paistaa läpi kaikista heidän toimistaan. Bostjan ja Irena tahtovat auttaa Synergyn puhtaiden ja tehokkaiden tuotteiden avulla ihmisiä, jotka haluavat pitää hyvää huolta itsestään mutta ovat liian stressaantuneita tai ylityöllistettyjä tai eivät muusta syystä ehdi tai jaksa huolehtia terveydestään. Tämän sanoman avulla he herättävät proaktiivisten jäsenehdokkaiden mielenkiinnon. Sitoutuneet ihmiset ovat valmiita tekemään ahkerasti töitä ja monistamaan Elite Honors -toimia.

Esitykset
Elite Honors -ansaintamalli on yksinkertainen, ja siksi sen esitteleminen on helppoa. Kun Bostjanin ja Irenan tiimiin liittyy uusi jäsen, Elite Honors -mallin esittely on heidän ensimmäisten toimiensa joukossa. Sen noudattaminen on paras tapa rakentaa Synergy-liiketoimintaa ja maksimoida ansiomahdollisuudet. Ennen Elite Honors -pätevöitymisen periaatteiden selittämistä Bostjan ja Irena kertovat, miksi malli toimii. Saavutettavissa olevien CV-tavoitteiden asettaminen edistää tasaista kasvua. Jos jäsenen sponsoroimat ihmiset monistavat samat CV-tavoitteet, ansiomahdollisuudet kasvavat. Mitä useampi jäsen täyttää Elite Honors -vaatimukset, sitä suurempi palkkio on.

Muutaman yksinkertaisen laskutoimituksen avulla Bostjan ja Irena keksivät, miten he voivat auttaa tiiminsä jäseniä saavuttamaan haluamansa lisätulot Elite Honors -mallin avulla. Jos tiimin jäsen haluaa ansaita Synergyn kautta 500 euron lisätulot, mahdollisia toimintatapoja on useita. Bostjan ja Irena selittävät Elite Honors -ansaintamallin potentiaalin kuitenkin kuukausittaisten CV-vaatimusten avulla. Lisäksi he mainitsevat, että koska Elite Honors -vaatimusten täyttäminen edellyttää tiettyä kuukausittaista asiakasvolyymiä, mahdollisten jäsenten määrä kasvaa asiakkaiden määrän myötä.

Johdonmukaisuus
Bostjan ja Irena järjestävät joka maanantai-ilta puhelinkonferenssin ja joka keskiviikkoilta webinaarin, joihin kaikki heidän tiiminsä jäsenet osallistuvat. Matkoilla ollessaankin pariskunta järjestää puhelun kannettavallaan, sillä sen säännöllisyys on tiimin yhteisöllisyyden kannalta välttämätöntä. Bostjan ja Irena järjestävät poikkeuksetta joka kuukausi myös koulutustapahtuman, ja he painottavat kumppaneilleen sitä, kuinka tärkeää koulutuksiin on osallistua heti jäseneksi liittymisestä lähtien. Järjestelmällisyys ja siitä tiukasti kiinni pitäminen ovat vaikuttaneet tiimin sitoutumiseen positiivisesti. Elite Honors -malli on tärkein aihe lähes kaikissa puheluissa, webinaareissa ja koulutustapahtumissa. Parivaljakko sanoo luovansa Elite Honors -kulttuuria. Itse asiassa Bostjan ryhtyi opettamaan tiimilleen pienten tavoitteiden asettamista ja saavuttamista jo ennen Elite Honors -mallin julkistamista. Koska koulutuksissa käsitellään samoja konsepteja toistuvasti, jokainen Bostjanin ja Irenan tiimin jäsen on Synergy-asiantuntija, joka osaa esitellä yritystä päivä päivältä ammattimaisemmin ja itsevarmemmin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us