Synergylle kahdeksas perättäinen terveimmän yrityksen palkinto

Interactive Health arvioi vuosittain 2 000 yhdysvaltalaisen yrityksen työntekijöiden fyysistä terveyttä. Joukkoon kuuluvat myös Synergy WorldWiden ja Nature’s Sunshinen työntekijät Yhdysvalloissa.

Vuoden 2014 arvioinnissa Synergy ja NSP pääsivät Amerikan terveimpien yritysten joukkoon jo kahdeksatta vuotta peräjälkeen. Alle 8 prosenttia testeihin osallistuneista yrityksistä sai tämän nimikkeen, ja vain yksi muu yritys Interactive Healthin historiassa on palkittu kahdeksana peräkkäisenä vuotena.

Synergy WorldWide on hyvinvointiyritys, jolle kuluttajien terveys on etusijalla, ja yrityksessä myös toimitaan sen omien neuvojen mukaisesti. Synergy-perhe koostuu ihmisistä, jotka tavoittelevat jatkuvasti parempaa terveyttä. Vastikään Synergyn työntekijät lyöttäytyivät yhteen ja ryhtyivät hyödyntämään painonhallinnassa SLMsmart-ohjelmaa – hyvin tuloksin. Työntekijät sitoutuvat vuosittain yrityksen erilaisiin ohjelmiin, joiden ansiosta he pysyvät aktiivisina ja tiedostavat ruokavalionsa. Lisäksi Synergyn tuotteet ovat erottamaton osa työntekijöiden arkirutiineja – he tietävät, että ne ovat optimaalisen terveyden kulmakivi.

Terveistä työntekijöistä muodostuu vahva ja tuottava henkilöstö. Synergy WorldWiden tavoitteena onkin näyttää terveydellistä esimerkkiä niin nyky- kuin jälkipolvillekin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us