Synergy sponsoroi soutujoukkueen olympiavalmentajan neljän kuukauden soutua


Kjell Tore Solvang valmensi Norjan soutujoukkuetta, joka voitti kolme olympiakultaa, neljä kultaa soudun MM-kisoissa ja neljä kultaa EM-kisoissa. Hän on Norjan menestynein kesälajien valmentaja.  

Työskenneltyään maailman parhaiden kestävyysurheilijoiden kanssa  tietää, miten äärimmäisiin suorituksiin ihmiskeho pystyy. Hän on sitä mieltä, että fyysiset huippusuoritukset perustuvat yksinkertaisesti kovaan ja periksiantamattomaan harjoitteluun. Kaikki riippuu omista valinnoista. Vaikka Kjellin valmentamat joukkueet ovat voittaneet kerta toisensa jälkeen, hän ei mielestään ole vielä saavuttanut haluamaansa.

Tästä syystä  aloitti 2.5.2015 elämänsä vaativimman ja fyysisesti raskaimman retken.
Neljän kuukauden ajan Kjell soutaa 10-12 tuntia päivittäin, pitkin Norjan rannikkoa Ruotsin rajalta Venäjän rajalle. Suoritus vaatii luonnollisesti valtavasti vaivannäköä, mutta iä motivoi se, että hän on liikkeellä hyvän asian puolesta: hän kerää rahaa aivosyöpää sairastaville lapsille.

Kjell aikoo syödä itse pyytämäänsä kalaa ja nukkua veneessä tai rannalla teltassa. Hänellä on myös mukanaan Synergyn tuotevarasto ProArgi-9+, Mistify, Phytolife ja e9-tuotteita antamassa lisänenergiaa vaativaan suoritukseen.

Suuri norjalainen televisiokanava seuraa Kjellin matkaa ja raportoi siitä. Me Synergy pääkonttorilla Utahissa ja Synergyn tiimijäsenet kaikkialla maailmassa kannustamme ja seuraamme hänen matkaansa läpi kesän. 

"Ei kannata toivoa, että matka on helppo, vaan että on valmistautunut niin että keho kestää."
– Kjell Tore Solvang

CONVERSATION

Instagram

Follow Us