Yhteisiin tapahtumiin osallistuminen on avain menestykseen


Klikkaa tästä, nähdäksesi tämän artikkelin ja muut artikkelit meidän neljännesvuosittaisesta Legacy Magazinesta.

Hakan Cetin, Emerald Executive ja Euroopan ohjausryhmän jäsen

Yksi tärkeimpiä asioita, mitä olen oppinut verkostomarkkinoinnista, on se, miten tärkeitä yhteiset tapahtumat ovat sekä järjestäjille että osallistujille.

Kenellekään ei voida tietenkään taata, että oma liiketoiminta alkaa kukoistaa kun vain osallistuu tapahtumiin. Olen kuitenkin huomannut, että ne, jotka menestyvät verkostomarkkinoinnissa ja Synergy WorldWiden toiminnassa, ovat myös aina läsnä tapahtumissamme. Käytännössä väite pitää siis suurelta osin paikkansa.

Suurtapahtumaan valmistautuminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta osallistujalle jää riittävästi aikaa mainostaa tulevaa tapahtumaa myös muille. Jokainen, joka päättää osallistua vaikkapa konferenssiin, vaikuttaa merkittävästi koko yhtiön menestykseen, vaikka ei sitä ehkä itse huomaakaan.

Osallistumalla syyskuussa 2014 järjestettävän Barcelonan konferenssin tapaisiin suurtapahtumiin saa hyvän yleiskuvan yhtiön toiminnasta. Suurtapahtumissa käy selväksi, että Synergy on enemmän kuin pelkkä käsite. Synergy on konkreettisesti olemassa: me yhdessä teemme sen. Jokainen osallistuja voi aistia kansainvälisen ja innostavan ilmapiirin, joka yhdistää meitä. Synergy todella toimii joka puolella maailmaa. Täällä ymmärrät, että olet osa kansainvälistä verkostoa! Synergyn tiiminjohtajien menestystarinoista saat uutta inspiraatiota omaan toimintaasi.


Kenties ajattelet: "Millä tavalla minä olen erilainen kuin tuo tiiminjohtaja? Olemme samanlaisia, fiksuja ja hyviä ihmisiä. Meillä on samanlaiset taustatkin. Hänen bisneksensä menestyy, mutta minä saatan olla joissain asioissa jopa taitavampi!"

Muiden esimerkki voi rohkaista ja motivoida omaa liiketoimintaa ja omia tavoitteita. Kuuntelemalla huipputiiminjohtajia opit heidän kokemuksistaan ja saat heiltä lisätietoja siitä, miten Synergy-liiketoimintaa voi rakentaa ja miten voi välttää tavallisimmat virheet. Suurtapahtumissa saat ensikäden tietoja Synergyn uutuuksista ja tulevista suunnitelmista.

Saat kuulla Synergy WorldWiden perustajan, Dan Higginsonin kertovan siitä, miten paljon enemmän Synergy merkitsee kuin pelkkä raha! Tunnet olevasi osa suurempaa kokonaisuutta, joka rikastuttaa niin monien ihmisten elämää. Juuri sinä olet tärkeä tekijä yhtiössä, joka ei tunnu kaukaiselta ja vieraalta, vaan omalta, ja joka on tärkeä osa omaa elämääsi.

Ymmärrät myös, ettet ole yksin. Synergy on suuri kansainvälinen perhe. Kun näet tapahtumiin osallistuvan ihmismäärän, ymmärrät tuhansien menestyneen hienosti verkostomarkkinoinnissa – miksei sama onnistuisi sinultakin?

Tapahtumissa ihmiset saavat itselleen vision. Tapahtumissa tehdään tulevaisuuden johtajia – tämän kokemus verkostomarkkinoinnista on opettanut minulle. Synergyn tapahtumissa omat tavoitteet ja suunnitelmat selkeytyvät. Osallistuminen rohkaisee toteuttamaan omia suunnitelmia välittömästi.

Sinun kannattaa kannustaa liikekumppaneitasi osallistumaan suurtapahtumiin vähintään kaksi kertaa vuodessa. Ne tiimijäsenet, joita itse aikanaan olen kutsunut tapahtumiin, ovat edelleen mukana Synergyn toiminnassa. Heidän liiketoimintansa on lähtenyt tapahtumien jälkeen merkittävään kasvuun.

Kun minulta kysytään, miksi tapahtumiin kannattaa osallistua, tiedän niin monta hyvää syytä, etten pysty edes luettelemaan niitä kaikkia. En voi sanoin kuvata sitä positiivista henkeä, joka tapahtumissa vallitsee. Totean aina, että jokaisen pitää kokea tapahtuma itse! Kun minut kutsuttiin ensimmäiseen tapahtumaan, olin ällistynyt. Minun piti vain astua kohti tuntematonta ja osallistua ensimmäistä kertaa yhteistapahtumaan, jotta silmäni avautuivat näkemään tämän valtavan mahdollisuuksien maailman.

Ihmiset antavat aina monia syitä sille, miksi he eivät osallistu Synergyn tapahtumiin: "Osallistuminen tulee liian kalliiksi", "Tapahtuma on liian kaukana", "En ymmärrä verkostomarkkinointislangia", "En ymmärrä mitä hyötyä osallistumisesta olisi".

Yhteistapahtumilla on todistettavasti tärkeä merkitys liiketoiminnan onnistumiselle. Elämässä täytyy aina tehdä uhrauksia, jos haluaa jotain. Kun ajattelet kustannuksia, ajattele myös tapahtumasta saatavaa hyötyä. Kysy itseltäsi: mitä maksaa, jos jätän tämän tilaisuuden käyttämättä? Mistä silloin luovut?
Kysy itseltäsi, miten haluat menestyä elämässäsi lähivuosina. Oletko tyytyväinen nykyiseen elämääsi? Missä haluat asua, ja miten haluat asua? Elämässäsi ei tapahdu muutoksia, ellet itse halua muuttua ja ryhdy toimimaan. Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos saavuttaisit kaiken toivomasi. Et saavuta koskaan tavoitteitasi, ellet muuta toimintaasi tavoitteiden mukaiseksi.

Tämä ajattelutapa on antanut minulle uutta voimaa toimia, ja se on selkeyttänyt motivaatiotani. Olen nähnyt myös muiden toteuttavan samaa periaatetta ja todennut muutoksen heidän elämässään.  Monien elämä muuttui heidän osallistuttuaan ensimmäisen kerran Synergy-tapahtumaan. He inspiroituivat ja saivat luottamusta Synergyyn yhtiönä.

Haluatko elämäsi muuttuvan? Tule mukaan seuraavaan yhteiseen tapahtumaamme. Kutsu myös rohkeasti liikekumppanisi tai tuttavasi mukaan.

Tavataan siis syyskuussa Barcelonassa ja toivottavasti monissa muissakin tapahtumissa tämän jälkeen!

Ellet ole vielä hankkinut lippuja vuoden 2014 Euroopan konferenssiin, osta ne nyt. Paikat täyttyvät nopeasti. Tätä päätöstä et tule koskaan katumaan!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us