Toukokuun 3 x TC Bulk kampanja

Starttaa kevät 2014  kolmella liiketoimintapaikalla (3 x Tracking Centers)!


Ainutlaatuinen Mega-Match palkkiojärjestelmämme on rakennettu siten, että se mahdollistaa liiketoiminnanrakentamisen käyttäen joko yhtä tai kolmea TC-seurantakeskusta.

Uudet tiiminjäsenet valitsevat liittyessään joko yhden tai kolme TC-seurantakeskusta.

Nyt kevään kunniaksi olemme järjestäneet siten, että jokaisen on mahdollista päivittää oma liiketoiminta kattamaan kolme TC-seurantakeskusta nyt poikkeuksellisesti ProArgi-9+, Mistify tai PhytoLife BULK tilauksella.

Vaihtoehdot:

• ProArgi-9+ BULK tilaus sisältää 12 kpl purkkia
• Mistify BULK sisältää 24 kpl pulloa
• PhytoLife BULK sisältää 36 kpl pulloa

Kahden lisäpaikan päivitys BULK tilauksella edellyttää, että sinulla on jo entuudestaan yksi aktivoitu TC-seurantakeskus.

Jos sinulla ei ole vielä TC1 aktivoituna, voit sopia asiakaspalvelun kanssa, että he käsittelevät sinulle sekä TC1 aktivoivan tilauksen, sekä lisäpaikat BULK tilauksella saman aikaisesti.

Kahden lisäpaikan Aktivointi BULK tilauksella edellyttää, että sinulla on Autoship-tilaus voimassa.

Sponsorit hyötyvät lisäpaikkojen (TC2 ja TC3) aktivoinnista 25€ starttibonuksilla (per paikka), jos tiiminjäsen on aktivoinut ensimmäisen paikan (TC 1) kuuden kuukauden sisällä tästä kuukaudesta.

Tämä erityiskampanja on voimassa ainoastaan toukokuun ajan.

Hyödyntääksesi tämä kampanjaa, ole yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse 0800-417 432  (suomenkielinen ilmainen numero) arkisin klo 14.00-23.00, tai sähköpostitsefinlandcs@synergyworldwide.com.

Oikein hyvää menestystä!
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us