Synergy avaa Puolan markkinat!

Synergy Worldwide avaa Puolan markkinat ja toivottaa Puolan tiimin jäsenet tervetulleiksi!

Olemme todella iloisia käynnistäessämme Puolan, joka on Synergyn 12. markkina-alue Euroopassa ja jonka avautumista on odotettu kauan.

Tiistaista 9.10.2012 lähtien uudet tiimin jäsenet voivat kirjautua ja vahvistaa oman paikkansa Puolan organisaatiossa. Esiavauksen aikana on tähän mennessä tehty jo yli 1500 kirjautumista ja uskomme, että Puola tulee varmasti olemaan erittäin vahva markkina-alue Euroopassa. Monet ovat tehneet tämän esiavauksen aikana paljon töitä ja nyt työ alkaa tuottaa hedelmää.


Tiimin jäsenen tulee aktivoituakseen vain maksaa rekisteröintikulu ja tehdä aktivoiva tilaus. Vaihtoehdot Puolan aktivointitilauksista löydät alla olevasta taulukosta.


Tiiminjäsen, joka haluaa tehdä osoitteenmuutoksen Puolaan voi tehdä tämän täyttämällä Puolan aloituslomakkeen. Puolan Aloituslomake on saatavilla 9.10. lähtien. Jotta uusi tiimin jäsen voi aloittaa Synergy liiketoiminnan tekemisen Puolassa, tulee hänen lähettää aloituslomake täytettynä ja allekirjoitettuna Synergy asiakaspalveluun.

Lisää tietoa Puolan avajaisista – klikkaa tästä.

Synergy jatkaa hyvin poikkeuksellista kasvua Euroopassa ja olemme varmoja siitä, että kasvu Puolassa tulee olemaan voimakasta puolalaisten löytäessä Synergyn sydänystävällisten tuotteiden sekä liiketoimintamahdollisuuden uskomattomat vaikutukset.

Puolan avajaistilaisuus järjestetään Varsovassa 20.10.2012 klo 14-19 Warsaw Marriot hotellissa. Tule mukaan avajaisiin tapaamaan Synergyn perustajaa ja pääjohtaja Dan Higginsonia ja Euroopan toimintojen johtajaa Bengt Emanuelssonia. Jotta saat varattua paikkasi ja rekisteröityäksesi tilaisuuteen klikkaa tästä ja noudata ohjeita. Jos haluat majoittautua Marriot hotellille, saat Synergy WorldWiden sopimushinnan soittamalla suoraan hotellille.

Warsaw Marriott Hotel
Al. Jerozolimskie 65/79 • Warsaw, 00-697 Poland
+48 22 630 5245
420 PLN + VAT (sis. aamiaisen)

Varaa paikkasi jo tänään! Istumapaikkoja ja edullisia hotellihuoneita on rajoitetusti.

Tässä lisäetu lokakuun ajan!

Jokainen joka tekee aktivoivan tilauksen lokakuun aikana, tulee saamaan ILMAISEN PhytoLife tuotteen aktivoivan tilauksen yhteydessä!

Nähdään Varsovassa!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us