Yhteenveto Euroopan konferenssista 2012

Tiimin jäsenet ja heidän vieraansa eri puolilta Eurooppaa kokoontuivat Synergyn Euroopan konferenssiiin 6.-8.9.2012 Kööpenhaminaan Tivoli-hotelliin saamaan huipputason koulutusta ja tutustumaan toisiinsa.

Konferenssi oli upea yhdistelmä lääkäreiden luentoja sydämen terveyden tärkeydestä, Synergyn johtoryhmän jäsenten puheenvuoroja liittyen keinoihin miten Synergy WorldWide säilyttää johtavan aseman alalla myös tulevaisuudessa samalla kun huippuliiderit jakoivat arvokasta tietoa menestyvän liiketoiminnan rakennusstrategioista, tavoitteen asetannan keinoista ja muista menestykseen johtavista kulmakivistä.

Synergy WorldWide menestyy ja jatkaa uskomatonta kasvuaan Euroopassa sekä laajenee edelleen uusille markkina-alueille. Innolla toivotamme kaikkein uusimman Synergyn markkina-alueen, Puolan, Synergy maiden joukkoon sen avautuessa 1.10.2012. Tulevaisuudessa uskomme olemassa olevien markkina-alueiden kasvavan entisestään kun samaan aikaan laajenemme Ranskaa, Italiaan ja Sveitsiin. Tätä työtä tukemaan suunnittelimme uudet 1.9.2012 voimaan tulleet Title Plus ja 2x2 kampanjat, jotka lanseerattiin Kööpenhaminassa.

Konferenssi oli upea menestys ja se monelta osin täytti tai jopa ylitti osallistujien odotukset; jokainen sai innostusta, uusia ajatuksia, lisää luottamusta ja roppakaupalla motivaatiota, mikä helpottaa Synergyn liiketoiminnan rakentamista. Kiitos vielä kaikille osallistujille! Juuri Synergyn tiimin jäsenten sinnikkään työskentelyn ja sitoutumisen ansiosta Synergy on rakentunut sellaiseksi mikä se tänä päivänä on.

Kiitokseksi lähetämme valokuvakoosteen upeasta Euroopan konferenssista ja toivotamme sinut tervetulleeksi Synergyn maailman konferenssiin Seouliin Koreaan ensi syksynä 2013. Kannustamme sinua työskentelemään tavoitteittesi eteen ja varmistamaan, että pääset osallistumaan Seouliin! Kerro jo nyt tiimillesi, että osallistut ja kannusta jokainen tiimin jäsenesi mukaan!

Kiitos kaikesta mitä teet ja upeaa menestystä sinulle ja tiimillesi!

Hyvää syksyn jatkoa,
Synergy WorldWide

Klikkaa tästä saadaksesi esiin valokuvia Euroopan konferenssista

CONVERSATION

Instagram

Follow Us