2012 Euroopan huipputapaaminen – Dianne Leavitt

 
Tiiminjäsenet eri puolilta maailmaa kokoontuvat kouluttautumaan ja jakamaan kokemuksiaan Kööpenhaminaan Euroopan konferenssiin. Tule kuulemaan menestyneitä huippujohtajia, lääkäreitä, terveysalan asiantuntijoita sekä Synergy-yhtiön johtoa. Konferensissa opit lisää sydämen terveydestä ja siihen liittyvistä asioista sekä saat kokonaiskäsityksen siitä, että Synergy WorldWide on tässä alansa edelläkävijä. Lue lisää konferenssin puhujista ja varmista paikkasi vuoden 2012 Euroopan konferenssista jo tänään.

Dianne Leavitt, Double Presidential Executive

Double Presidential Executive Dianne Leavitt innostaa kaikkia työskentelemään ahkerasti ja jakamaan viestiä Synergystä kaikkien kanssa. “Kukaan ei voi tehdä työtä puolestasi,” Dianne korostaa. “Sinun on oltava se, joka saa liiketoimintasi sujumaan.” Hän jatkaa, “Menestyäksesi sinun on osallistuttava koulutuksiin ja tilaisuuksiin, sinun tulee olla valmennettavissa sekä kehittää itseäsi koko ajan. Opettele tuotteet ja palkkiojärjestelmä kunnolla.”

Dianne myös painottaa, miten tärkeää on olla hyvä ystävä, kouluttaja ja ohjaaja. “Olet vastuussa organisaatiossasi olevista ihmisistä, joten sinun on koulutettava heidät asianmukaisesti. Pääset pitkälle kun kehität itsestäsi paremman kommunikoijan ja parannat ihmissuhdetaitojasi. Auttamalla ihmisiä oppimaan ja kehittymään sekä saavuttamaan tavoitteensa, kasvat itse ja tulet paremmaksi ihmiseksi.”

Innolla tapaamistamme Kööpenhaminassa odottaen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us