2012 Euroopan huipputapaaminen – Dane Iorg

Tiiminjäsenet eri puolilta maailmaa kokoontuvat kouluttautumaan ja jakamaan kokemuksiaan Kööpenhaminaan Euroopan konferenssiin. Tule kuulemaan menestyneitä huippujohtajia, lääkäreitä, terveysalan asiantuntijoita sekä Synergy-yhtiön johtoa. Konferensissa opit lisää sydämen terveydestä ja siihen liittyvistä asioista sekä saat kokonaiskäsityksen siitä, että Synergy WorldWide on tässä alansa edelläkävijä. Lue lisää konferenssin puhujista ja varmista paikkasi vuoden 2012 Euroopan konferenssista jo tänään.

Dane Iorg, Presidential Executive

Presidential Executive Dane Iorg on ollut mukana Synergy WorldWidessa alusta asti ja menestynyt hyvin. Hän uskoo vahvasti, että positiivisen asenteen säilyttäminen on vaikuttanut oleellisesti hänen menestykseensä, ei ainoastaan Synergy WorldWidessa vaan koko elämässään.

Dane toteaakin, että riippumatta siitä mikä tavoitteesi on, päätä ettet anna periksi. Sulje silmäsi ja korvasi epäileviltä puheilta ja pidä asenteena se, että aiot menestyä vaikka mikä olisi.

Keskeinen asia, joka Danen mukaan johtaa hyviin tuloksiin on aktiivinen toiminta. Dane jakaa aktiivisesti tietoa Synergystä ja neuvookin kertomaan näistä suurenmoisista tuotteista sekä siitä, miten Synergyn avulla on mahdollista rakentaa fyysistä ja taloudellista hyvinvointia. "Kouluttaudu hyvin; hanki tietoa tuotteista, opettele mitä niistä voit kertoa, lue esitteet ja käy läpi koulutusmateriaali mm. kuuntele CD:itä sekä osallistu tiimipuheluihin. Mitä enemmän sinulla on tietoa ja kokemusta, sitä paremmin pystyt viestimään tästä upeasta mahdollisuudesta”, Dane opastaa.

Innolla tapaamistamme Kööpenhaminassa odottaen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us