Synergy Suomen syksyn 2023 KickOffTervetuloa Synergy Suomen syksyn 2023 Kick Off tilaisuuteen Helsinkiin 23.9.2023 klo 11-17.!

Synergy on juuri julkaissut uusia tuotteita, uuden visuaalisen ilmeen, sekä työkaluja. Tule kuulemaan ja kokemaan upeassa Barcelona tilaisuudessa julkaistut asiat, tule saamaan tietoa, kokemusta ja ennen kaikkea tule sytyttämään oma sisäinen liekkisi yhdessä muiden Synergy tiimin jäsenten kanssa.
 
Tässä tilaisuudessa tietoa uusista upeista Liver Health ja Zinc Protect tuotteista. Tämän lisäksi pääset maistamaan Barcelonassa esilanseerattua Synergyn Pro360 Performance Greens tuotetta ja kuulet jo tässä vaiheessa Barcelonan tapahtumaan osallistuneiden Suomen tiimin jäsenten kokemuksista tällä tuotteella.
 
Barcelonassa osallistuimme Synergy Euroopan pääkonttorin avoimien ovien päivään, jossa tapasimme toimiston työntekijöitä, yhtiön johtoa, perustajan Dan Higginsonin, sekä tiimin jäseniä muista Synergy Euroopan maista.
 
Tässä tilaisuudessa kaikki pääsivät maistamaan uutta Pro360 Performance Greens tuotetta ja vaikuttaa siltä, että aivan jokainen halusi ostaa tuotetta tässä esilanseerausvaiheessa.
 
Sinulla on nyt hyvin poikkeuksellinen mahdollisuus saada tietoa ja kokemusta tässä vaiheessa. Ehkä saat uusia tuotteita jopa mukaasi, jos innostut.
 
Tämä tilaisuus sopii hyvin myös kokonaan uusille ihmisille, jotka haluavat tutustua Synergy toimintaan. Varsinkin tässä maailman tilanteessa, tämä tieto tässä vaiheessa voi olla käänteentekevä heidän elämässään.
 
Jos et jostain syystä pääse tähän tilaisuuteen, varmista, että olet tämän tiedon äärellä jollain tavalla. Nyt on hyvä avata silmät, hengittää raikasta ilmaa keuhkot täyteen ja ottaa askeleet sinun oman ihanteellisen elämän luomiseen.
 
Tämän Synergy tapahtuman järjestävät itsenäiset Synergy tiimin jäsenet Eric ja Kati Gammals. Pääset kuitenkin saamaan tietoa myös suoraan Synergyn ylimmältä johdolta.
 
Tapahtuman ohjelma alkaa klo 11 ja päättyy 17. Pidämme lounastauon klo 13-14.
 
Olemme suunnitelleet aikataulun siten, että ihmisten joka puolelta Suomea on mahdollisuus osallistua. Hyppää junaan, autoon, bussiin tai lentokoneeseen aamulla tai edellisenä iltana. Nyt on aika karistaa pölyt harteilta ja potkaista oma toiminta hyvään vauhtiin.
 
Ajoitus tälle on nyt täydellinen!


Varaa paikkasi tästä linkistä.


Aika: la 23.9.2023 klo 11.00-17.00 (lounas 13-14)

Paikka: Hotel U14 Unioninkatu 14, Helsinki

Tilaisuuden hinta: 25 € per henkilö (sis. alv) sisältäen maistiaisia sekä SmartMeal shake välipalan. 


Nähdään pian! 


Synergy Kick Off -terveisin, 

Eric ja Kati Gammals

CONVERSATION

Instagram

Follow Us