Mentor maraton promo

Kasvata tiimiäsi ja bonustasi – ansaitse käteispalkintoja! Se on helppoa ja yksinkertaista, rakennat tiimiäsi, ja me palkitsemme sinut.· Sponsoroi ja mentoroi henkilökohtaisesti uusia tiimin jäseniä. Kaikilla uusilla tiimin jäsenillä, jotka rekisteröityvät 17.9.2022 – 31.12.2022 aktivointitilauksella, EI OLE ALOITUSMAKSUA ja he saavat ILMAISEN TOIMITUKSEN.

· Vastaanota kuukausittaisia palkintoja. Jokaista 3 uutta tiimin jäsentä kohden, jotka olet rekisteröinyt ja mentoroinut kuukauden aikana, saat palkinnon ja/tai oheistuotteita.

· Ansaitse käteisbonuksia. Koko kampanja-ajan, kun kasvatat ja mentoroit tiimiäsi, kasvatat käteisbonustasi. Ansaitse jopa 1200 euroa. Jokainen tiiminjäsen on tärkeä!


PALKINNOT

Kuukausittaiset palkinnot: Jokaista 3 uutta tiimin jäsentä kohden, jotka olet rekisteröinyt ja mentoroinut, saat palkintoja ja/tai oheistuotteita.

Palkinnot joulukuun 2022 lopussa kauden kokonaissaavutuksista: 
5+ henkilökohtaisesti sponsoroitua tiiminjäsentä: 200 euroa
Yli 10 henkilökohtaisesti sponsoroitua tiiminjäsentä: 500 euroa
Yli 20 henkilökohtaisesti sponsoroitua tiiminjäsentä: 1200 euroa


Säännöt & Ehdot
· Muista, että sinun on oltava aktiivinen Tilaa & Säästä tilaus ja ylläpidettävä 200 CV:tä TC1-volyymissa jokaisena kelpoisuuskuukautena, jotta voit osallistua Synergy-kampanjoihin.
· Tämä kampanja on rajoitetun ajan kampanjaohjelma, jota ei voi siirtää, eikä sitä voi lunastaa määritetyn palkintolistan ulkopuolella.
· Vastaanottajan on oltava hyvässä asemassa Synergy WorldWiden kanssa bonuksen saamisen yhteydessä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us