Syyskuun supermentorointikampanja

Oletko valmis kasvattamaan tiimiäsi ja jakamaan ilosanomaa Synergy-tuotteiden hyödyistä? Syyskuu on siihen juuri oikea kuukausi, sillä voit samalla tuplata ansiosi.

Näin helppoa se on: 

        1. Kun hankit tiimiin uuden jäsenen syyskuun aikana, ansaitset superkuukauden mentoribonuksen (20€) heti, kun hän tekee aktivointitilauksensa.

        2. Kun jatkat uuden jäsenen mentorointia, saat kahden kuukauden kuluttua lisäbonuksen (20€). Lisätietoja on täällä

Mitä tämä siis tarkalleen tarkoittaa? Ansaitset 20€ bonuksen, kun sponsoroimasi uusi tiimin jäsen tekee aktivointitilauksensa, ja toisen 20€ bonuksen kahden kuukauden päästä, kun uusi tiimin jäsen tekee edelleen pätevöitymistilauksia. 


Ehdot
– Muistathan, että osallistuaksesi Synergyn kampanjoihin sinulla täytyy olla aktiivinen autoship-kestotilaus ja TC1-keskuksen henkilökohtaisen volyymisi täytyy olla vähintään 200 CV.
– Mentoribonuskampanja on ajallisesti rajoitettu kampanja, jonka tarkoitus on kannustaa Euroopan-markkinoilla toimivia Synergy-tiimin jäseniä mentorointiin. Siksi siinä huomioidaan vain Euroopassa tehdyt tilaukset.
– Mitään kampanjan etuja ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi. Palkitun henkilön maineen Synergy WorldWide -piireissä täytyy olla bonuksen ansaitsemishetkellä moitteeton.
– Henkilökohtaisesti sponsoroidun eurooppalaisen tiimin jäsenen täytyy tehdä aktivointitilaus markkinoiden käytäntöjen mukaisesti.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us