Synergyn lahjoituksella apua 116,938 puutteenalaiselle naiselle ja lapselle


Nature’s Sunshine Productsin (Nature’s Sunshine, NASDAQ: NATR) tytäryhtiö Synergy WorldWide Inc. (Synergy) ja hyväntekeväisyysjärjestö Impact Foundation ovat tehneet Vitamin Angelsille 29,234.56 Yhdysvaltain dollarin suuruisen lahjoituksen.

Lahjoituksen avulla hankitaan vitamiineja, kivennäisiä ja tärkeitä ravinteita 116,938 raskaana olevalle naiselle ja lapselle eri puolilla maailmaa. 
Me Synergy WorldWidella uskomme, että voimme vaikuttaa maailmaan positiivisesti innovatiivisten, hyvinvointia edistävien tuotteiden avulla ja tukemalla yhteisöjämme. Collagen+ Beauty -tuotteemme lanseerauksen myötä halusimme tehdä hyvää yhdessä jäsentemme, Vitamin Angelsin ja Impact Foundationin kanssa. Jokaisesta kesäkuun loppuun mennessä tehdystä Collagen+ Beauty -ostoksesta Synergy teki Vitamin Angelsille lahjoituksen, ja Impact Foundation lahjoitti järjestölle saman verran.

Kiitos kaikille, jotka tekivät lahjoittamisesta mahdollista! On hienoa, että jaatte arvomme ja autatte puutteenalaisia naisia ja lapsia. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us