Vinkkejä tietoiseen elämään

1. Kirjoita muistiin asiat, joista olet kiitollinen

Asiantuntijoiden mukaan kiitollisuus voi parantaa mielialaa ja vähentää stressiä. Kasvava myönteisten asioiden lista voi piristää päivää, oli se sitten muistivihossa tai puhelimessa. 


2. Aloita aamurituaali

Kun aloitat aamun mallikkaasti, loppupäiväkin voi sujua paremmin. Juo lasillinen vettä, syö terveellinen aamiainen tai suunnittele aikataulusi. Myös hyvinvointia tukevat lisäravinteet, kuten Collagen+ Beauty, voivat tehostaa ravinteiden saantia ja tukea niin ulkoista kuin sisäistäkin hyvinvointia. 


3. Kokeile 5 sekunnin sääntöä

Mel Robbinsin kehittämä 5 sekunnin sääntö voi auttaa motivaation ylläpitämisessä. Laske vain viidestä yhteen ja laita toimeksi. Tämä niksi on auttanut monia ihmisiä päivittäisten askareiden suorittamisessa. 


4. Aseta tavoitteita ja tee suunnitelmia

Aika on yksi arvokkaimpia resurssejamme. Opettele käyttämään sitä viisaasti: kirjoita muistiin päivittäiset tavoitteesi ja suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Tämä lista auttaa sinua pysymään järjestelmällisenä ja tiedostamaan aikasi arvon. 


5. Tulevaisuuden sinä ansaitsee huolenpitoa

Arkiaskareet vievät helposti mukanaan. Kun otat aikaa itsellesi, sekä elämänlaatusi että mielialasi paranevat. Suo siis itsellesi ansaittua omaa aikaa vaikkapa kylpylässä tai vaelluksella.  


Synergy toi äskettäin markkinoille uuden tuotteen, joka auttaa sinua pitämään huolta itsestäsi sekä sisäisesti että ulkoisesti. Täällä voit tutustua Collagen+ Beautyyn. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us