Collagen+ Beauty -webinaari

Tule mukaan Collagen+ Beauty  webinaariin, jossa on pääpuhujana Hughes Center for Research and Innovation  tutkimuskeskuksen ravitsemustutkija Bhargavi Manda. 

Aiheena on ainutlaatuinen Collagen+ Beauty, joka on suunniteltu tukemaan sekä sisäistä että ulkoista hyvinvointia. Webinaarissa Bhargavi Manda ja Kristi Carrell keskustelevat sen toiminnasta ja tehokkaista ainesosista, kuten kollageenista ja hyaluronihaposta.


WEBINAARIN TIEDOT

Päivä: 22.06.2021
Aika: 9.00pm / 21:00 (EEST)
Webinar ID: 940 8617 2209
Kieli: englanti – tulkkaus suomeksi, norjaksi, saksaksi, italiaksi ja sloveeniksi


Tiesitkö, että jokaisesta kesäkuun aikana myydystä Collagen+ Beauty -tuotteesta Synergy WorldWide ja Impact Foundation tekevät lahjoituksen Vitamin Angelsille? 

Vitamin Angels lyhyesti

Vitamin Angels on viimeiset 27 vuotta pyrkinyt auttamaan suojattomimpia ja liian usein unohdettuja ihmisiä: marginalisoituja raskaana olevia naisia ja lapsia, joiden tavoittaminen voi heidän maantieteellisen sijaintinsa tai olosuhteidensa vuoksi olla vaikeaa. Järjestö palvele raskaana olevia naisia heidän asuinsijoillaan – myös maailman syrjäisimmissä kolkissa ja syrjäytyneissä yhteisöissä. 

Vitamin Angelsin äitiysohjelma

Kansainvälisen äitiyshankkeensa kautta Vitamin Angels pyrkii lisäravinteiden avulla vähentämään raskaudenaikaisia ongelmia, ehkäisemään anemiaa sekä edistämään sikiöiden tervettä kasvua ja lasten syntymistä terveen painoisina. Lisäravinteet ovat kasvavan lapsen terveyden sekä äitien hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä.

Tällä hetkellä Vitamin Angels auttaa vuosittain 60 miljoonaa äitiä ja lasta 65 maassa. Tilaamalla yhdenkin laatikon uutta Collagen+ Beauty -tuotetta autat järjestöä auttamaan 20 puutteenalaista naista. Yhdellä ostoksella voit siis tukea naisten hyvinvointia ja terveyttä eri puolilla maailmaa.VOI HYVIN, NÄYTÄ HYVÄLTÄ JA TEE HYVÄÄ COLLAGEN+ BEAUTY -TUOTTEEN JA VITAMIN ANGELSIN AVULLA!Tuotteen lanseerauksesta lähtien kesäkuun loppuun asti Synergy WorldWide lahjoittaa jokaisesta myydystä Collagen+ Beauty -paketista 5 euroa Vitamin Angels -järjestölle, ja Impact foundation tekee samansuuruisen lahjoituksen (10 000 dollariin asti).

Bhargavi Manda, FT

Bhargavi Manda toimii ravitsemustutkijana Hughes-tutkimuskeskuksessa. Hänellä on filosofian tohtorin tutkinto Tennesseen yliopistosta, ja hän ymmärtää syvällisesti ihmiskehoa ja hyvinvointiin liittyviä tekijöitä. Yhdessä Hughes-tutkimuskeskuksen muun tiimin kanssa Manda auttaa Synergyä edistämään ihmisten hyvinvointia eri puolilla maailmaa. Työssään hän hyödyntää sekä koulutustaan että kiinnostustaan aihetta kohtaan.


Huom: Webinaarissa ei ole tarkoitus diagnosoida, hoitaa tai parantaa mitään sairautta tai muuta terveydellistä vaivaa. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto tai muu hallintoelin ei arvioi webinaarin sisältöä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us