Sydänterveyden kuukausiSydänterveyden kuukausi on alkanut! Joka helmikuu ihmiset eri puolilla maailmaa viettävät sydänterveyden kuukautta edistämällä tietoisuutta sydän- ja verisuonisairauksista ja juhlistamalla kehon tärkeintä elintä, sydäntä. 

Sydän- ja verisuonisairaudet tappavat enemmän ihmisiä kuin mikään muu. Vuosittain keskimäärin 17,9 miljoonaa ihmistä kuolee sydän- ja verisuonisairauksiin – kaikista kuolemista niiden osuus on 31 prosenttia. 

Luvut ovat korkeita, mutta yhdessä voimme tehdä pieniä muutoksia, jotka ehkäisevät sydänvaivoja. Riskitekijöiden hallinta ja eliminointi voivat auttaa pitkällä aikavälillä. Keinoja on monia: 

  • painon pitäminen terveissä lukemissa
  • tupakoimattomuus ja passiivisen tupakoinnin välttäminen 
  • kolesterolin ja verenpaineen pitäminen terveellä tasolla 
  • alkoholin käyttö kohtuudella (jos lainkaan)
  • terveellinen ruokavalio
  • aktiivisuus.

Synergyllä on sydänterveyden kuulle kaksi tärkeää tavoitetta: sydänterveyden tukeminen ja sydämen uskomattoman roolin juhlistaminen. Sydän on kehon työllistetyin elin, joten se ansaitsee erityistä huolenpitoa ja huomiota. 

Tänä perjantaina 5.2. on pukeudu punaiseen -päivä, ja kannustamme kaikkia pukeutumaan silloin punaiseen sydämen kunniaksi. Millainen sinun punainen asusi on? Näytä koko maailmalle, että välität sydämen terveydestä, ja valitse päällesi kirkkaimmat ja räiskyvimmät vaatteesi! 

Kaipaatko motivaatiota? Lähipiirissäsi on varmasti joku, joka olisi onnellisempi, jos hänen sydämensä olisi paremmassa kunnossa. Pukeudu punaiseen hänen vuokseen. 

Kaipaatko lisää motivaatiota? Helmikuussa on luvassa upeita palkintoja! Ensimmäinen mahdollisuus palkinnon voittamiseen on pukeudu punaiseen -päivänä 5.2. Toimi näin:
  1. Ota selfie itsestäsi yksin tai ystävien seurassa räiskyvän punaisessa asussasi. 
  2. Lataa kuvasi Google Forms -palveluun täällä.
  3. Lataa kuvasi Instagramiin tai Facebookiin (tai vaikka molempiin – arvostamme panostusta). 
  4. Täggää kuvaan Synergy ja käytä seuraavia tunnisteita: 
#TheHeartOfTheMatter #HeartHealthMonth ja #SynergyWorldWide

Näin olet mukana arvonnassa.

Tässä kuussa lupaamme jälleen edistää sydänterveyteen liittyvää tietoisuutta, tukea muiden terveyttä ja hyvinvointia ja levittää sydäntä koskevaa hyödyllistä tietoa ja motivaatiota.

#sydänterveydenkuukausi #pukeudupunaiseenpäivä #huipputasonhyvinvointi #terveysalkaasydämestä #HeartHealthMonth #WearRedDay #SynergyWorldWide #EliteHealth #HealthBeginsWithHeart


Lähteet:

CONVERSATION

Instagram

Follow Us