Parrasvaloissa sydänterveyttä tukeva Omega-3

Omega-3-rasvahappo on luonnollinen triglyseridi, josta on paljon hyötyä sydämen hyvinvoinnille. Se luokitellaan välttämättömäksi rasvahapoksi, jota keho ei tuota itse. Mikäli et syö riittävästi tiettyjä kaloja, leviä ja öljyjä, et siis välttämättä pääse nauttimaan omega-3:n hyödyistä. 

HYVÄT RASVAHAPOT
Nimi rasvahappo saattaa olla harhaanjohtava, mutta terveelliset rasvahapot voivat auttaa kehon päivittäisten toimintojen ylläpidossa. Tieteellisesti rasvahapot ovat karboksyylihappoja, joiden alifaattinen ketju on pitkä. Kun ne imeytyvät ruoansulatuksen kautta vereen – ja omega-3-rasvahappojen tapauksessa muodostavat triglyseridi-nimisiä molekyylejä – ne voivat tukea kehon toimintoja. 

MIKSI JUURI OMEGA-3? 
Omega-3-rasvahapot ovat keskeisiä komponentteja triglyseridimolekyylien muodostuksessa. Nämä molekyylit puolestaan vahvistavat sydäntä ja verisuonia, tukevat sydämen toimintaa ja parantavat verenkiertoa. Lisäksi ne suojaavat sydämen ja verisuonten solukalvoja tehokkaasti. Synergyn Omega-3-tuote testataan perusteellisesti, jotta siitä saa kaikki kalaöljyn hyödyt ilman kalan makua.   

HYÖDYT
  • Tukee sydämen ja verisuonten toimintaa 
  • Tukee aivojen terveyttä 
  • Edistää positiivista mielialaa

Lisätietoja Omega-3-tuotteesta saat CONVERSATION

Instagram

Follow Us