Vastustuskykyä Tukevat Ruoat, Joita Voi Syödä Päivittäin

Vastustuskyvyn tukeminen on tärkeää ympäri vuoden, ja ravinteikas ruokavalio auttaa kehoa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laadimme luettelon terveyttä ja immuunijärjestelmää tukevista ruoka-aineista, jotka on helppo ottaa mukaan päivittäiseen ruokavalioon.

SITRUSHEDELMÄT

Sitrushedelmät sisältävät runsaasti C-vitamiinia. Koska keho ei pysty tuottamaan sitä itse, greipit, appelsiinit ja sitruunat kannattaa ehdottomasti lisätä osaksi terveellistä ruokavaliota. C-vitamiini parantaa vastustuskykyä tehostamalla kehon valkosolujen tuotantoa. Keho tarvitsee niitä nimittäin taistelussa infektioita ja muita sairauksia vastaan.

VIHREÄT KASVIKSET

Parsakaalissa, pinaatissa ja muissa vihreissä kasviksissa on runsaasti erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten A-, C- ja E-vitamiinia, kaliumia ja terveellisiä kuituja. Ne tukevat valkosolujen tuotantoa ja elinten hyvinvointia sekä suojelevat soluja vapailta radikaaleilta. Näin ne voivat parantaa kehon kykyä puolustautua infektioilta.

PÄHKINÄT

Myös monet pähkinät tukevat immuunijärjestelmää. Manteleista keho saa sydämelle hyviä rasvoja, proteiineja ja E-vitamiinia. Saksanpähkinöissä taas on B6-vitamiinia, kuparia ja folaattia. Nämä vitamiinit voivat suojata soluja vaurioilta ja tukea valkosolujen toimintaa.

MAUSTEET

Mausteilla aterioista saa sekä maukkaampia että terveellisempiä. Maustekurkuma sisältää kurkumiinia, joka voi tehostaa immuunisolujen toimintaa ja vahvistaa vasta-ainereaktioita. Myös inkivääri sisältää samankaltaisia yhdisteitä, ja kapsaisiinipitoisuutensa ansiosta se saattaa lisäksi lievittää kipua.

Synergyn valikoimassa on monia vastustuskykyä tukevia tuotteita, jotka sisältävät edellä mainittuja ruoka-aineita. Kaikki tuotteet on valmistettu puhtaista ja tehokkaista ainesosista, ja niiden avulla voit turvata vitamiinien, kivennäisaineiden ja antioksidanttien saantisi. TÄÄLLÄ voit tutustua tuotteisiin!


Lähteet:
https://www.healthline.com/health/liquid-chlorophyll-benefits-risks
https://www.abc10.com/article/entertainment/television/programs/morning-blend/five-foods-to-boost-your-immunity/103-ac6c909f-fde5-4a89-b916-42254a17d873
https://www.health.com/food/immunity-boosting-foods
https://www.healthline.com/health/food-nutrition/foods-that-boost-the-immune-system#kiwi
https://health.usnews.com/wellness/food/slideshows/foods-that-can-support-your-immunity

CONVERSATION

Instagram

Follow Us