6 pakettia SLMsmartia nyt tarjoushintaan


Ihmiset kaikkialla maailmassa opettelevat elämään uudenlaista elämää. Monet meistä pysyttelevät kotona eivätkä pysty noudattamaan normaaleja ruokavalioitaan, liikuntatottumuksiaan tai muita rutiinejaan. Siksi meidän kaikkien täytyy kehittää uusia tapoja tukea hyvinvointiamme.

SLMsmart-pirtelöt ovat käteviä ja ravinteikkaita ateriankorvikkeita. Täyteläinen ja virkistävä tuote sisältää kaikkia niitä vitamiineja ja mineraaleja, joita terveellisestä ja tasapainoisesta ateriastakin saa. Kaiken lisäksi se auttaa painonhallinnassa.

Eikä unohdeta liiketoimintaa! Nyt on täydellinen aika kannustaa uusia ihmisiä liittymään Synergy-perheeseen SLMsmartin avulla.

Korostaaksemme tärkeyttä ja osoittaaksemme jatkuvaa omistautumista sinulle, tarjomme erityisen tarjouksen vain rajoitetun ajan. Tämä tuotepaketti on saatavilla vain 2.5.2020 saakka*.

Saat kuusia pakettia nyt loistavaan tarjoushintaan:


SLMsmart-kampanja

(6 pakettia suklaanmakuista SLMsmartia)
€215
120 CV
HUOM: Toimituskulut eivät sisälly hintaan. Hinta perustuu autoshipin hinnoitteluun.Tilaa nyt verkkokaupasta tai tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Huomaa, että tämä tarjous ja paketti on saatavana vain rajoitetun ajan. Se ei korvaa Synergyn tavallisia ​​pakkauksia, eikä sitä voida lisätä autoship.

* Niin kauan kuin tuotetta riittää.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us