Aktivoidu jälleenmyyjäksi uudelleen ja hyödynnä ilmainen toimitus

Talvikausi on alkanut, ja menestyksekäs vuosikin on jo lopuillaan. Tehdään yhdessä Synergyn 20. vuodesta kaikkien aikojen paras! Nyt on hyvä hetki ottaa kaikki irti uudesta kampanjasta ja tehdä joulukuusta ikimuistoinen.

Synergyllä on siis ilo julkistaa uusi uudelleenaktivointikampanja. Se on voimassa kaikilla Euroopan-markkinoilla vuoden loppuun saakka. Epäaktiiviset tiimin jäsenet, joiden tila on muuttunut kanta-asiakkaaksi, voivat nyt aktivoitua uudelleen jälleenmyyjinä tekemällä tavallisen aktivointitilauksen*.

Tämä uudelleenaktivointitilaus toimitetaan maksutta.

Näin uudelleenaktivointi tapahtuu:

1. Lähetä sähköpostia asiakaspalveluun ja pyydä, että sinut aktivoidaan uudelleen jälleenmyyjäksi.
2. Vaatimustenmukaisuusosastomme pyytää virallista hyväksyntää puolestasi.
3. Kun hyväksyntä on annettu, viimeistele prosessi lähettämällä Synergyn asiakaspalveluun uudelleenaktivointitilaus.

Epäaktiivisuuskäytäntö otettiin käyttöön vuonna 2016, jotta organisaatioiden jäsenten aktiivisuudesta saisi paremman kuvan. Tarkoitus oli auttaa tiimin jäseniä keskittymään yhteistyöhön sellaisten ihmisen kanssa, jotka rakentavat omaa liiketoimintaansa, ja seuraamaan epäaktiivisten tiimiläisten tilannetta. Lisätietoja käytännöstä on täällä.

Lisätietoja uudelleenaktivoitumisesta saat asiakaspalvelusta, jonka kautta myös uudelleenaktivoitumisprosessi aloitetaan.

Tärkeää:* Tarjouksen voivat hyödyntää vain hyväksytyn arvion saavat tiimin jäsenet. Hyväksyttävän tiimin jäsenen on täytynyt alun perin aktivoida tilinsä tekemällä aktivointitilaus ja maksamalla liiketoimintamaksu. Tarjousta ei voi hyödyntää, jos tili on poistettu tai aktivoitu uudelleen aiemmin. Uudelleenaktivointitilausten täytyy täyttää CV-volyymiä koskevat vähimmäisvaatimukset.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us