Tutustu Synergyn Omega-3-kapseleihinSynergy Europen hyvinvointituotteiden valikoiman uusin jäsen on Omega-3. Puhtaista ja tehokkaista Omega-3-kapseleista kehosi saa luonnollisen kalaöljyn monipuoliset hyödyt.
Mihin omega-3-rasvahappoja tarvitaan?

Omega-3-rasvahapoista on keholle paljon hyötyä. Niitä tarvitsevat niin aivot, sydän kuin silmätkin, mutta niitä saa vain ravinnosta tai lisäravinteista. Koska keho ei tuota tärkeitä omega-3-rasvahappoja itse, sinun täytyy siis suunnitella ateriasi huolella tai löytää luotettava lisäravinne.

Miksi valita Synergyn Omega-3?

Synergyn Omega-3-kapselit sisältävät 1 000 mg rasvaisista kylmän veden kaloista saatua öljyä. Makrillit, anjovikset ja sardiinit ovat tunnetusti hyviä tyydyttymättömien EPA- ja DHA-rasvahappojen lähteitä, joissa on vähän epäpuhtauksia. Kaiken lisäksi Synergyn Omega-3-kapseleissa on myös luonnollista sitruunaöljyä, joka peittää epämiellyttävän kalan maun.

Synergy vie omega-3:n puhtauden ja tehon uudelle tasolle: jokainen valmistamamme Omega-3-kapselierä käy läpi tiukat laboratoriotestit, joilla varmistetaan, ettei tuote sisällä elohopeaa tai muita myrkkyjä. Voit siis luottaa siihen, että nautit todistetusti puhdasta ja tehokasta kalaöljyä.

Hyödyt

• Tehokkaat ja kätevät kapselit
• Luonnollinen sitruunaöljy peittää kalan maun
• Vahvistaa aivojen normaalia toimintaa
• Tukee sydämen normaalia toimintaa
• Edistää normaalia näkökykyä ja silmien terveyttäTutkimus ja tiede
Synergyn tuotteet perustuvat tieteeseen, tutkimukseen ja tuloksiin. Näin varmistamme, että ne todellakin toimivat. Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen tarkoitus on edistää terveyttä kehittämällä luonnollisia ja ravinteikkaita tuotteita ruokavalioon ja elintapoihin liittyvien valintojen tueksi. Huippuluokan tutkimusvälineillä varustettu laitos on Synergy WorldWiden tuotekehityksen keskus.

Hughes-keskuksen edistyksellisen tekniikan avulla tutkijat varmistavat tuotteiden potentiaalisten ainesosien puhtauden ja tehon ja etsivät ainutlaatuisia ja tehokkaita yhdistelmiä, jotka tukevat huipputason hyvinvointia. Jos tietty tuote osoittautuu toimivaksi kliinisissä tutkimuksissa, se otetaan mukaan Synergyn Elite Health -hyvinvointituotteiden valikoimaan.

Laadunvarmistus
Synergy WorldWide ja sen emoyhtiö Nature’s Sunshine Products eivät halua jättää tuotteidensa laadunvarmistusta muiden vastuulle. Valmistuslaitoksellamme on neljä laadunvarmistuslaboratoriota, joista kullakin on oma tehtävänsä. Tutkijoidemme käytettävissä on lähes 600 ainutlaatuista testiä, joiden avulla varmistetaan raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laatu, puhtaus ja teho.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us