Trulum Business Training Day 23.08.2019
Kovan kysynnän vuoksi järjestämme Trulum bisneskoulutuspäivän Helsingissä perjantaina 23.08.19 klo 9.00-17.00. Trulum ihonhoitosarja on huipputasoa ja niin on myös Hotelli Kämpin Peilisalin puitteet, jossa bisneskoulutus järjestetään.

Tule mukaan kouluttautumaan ja kutsu mukaan myös tiimin jäsenesi! Koulutuspäivässä kouluttajina ovat Emerald Executivet Kati ja Eric Gammals sekä muut Synergy tiimin jäsenet.

Päivän aikana pääset kuulemaan Trulum ihonhoitosarjan taustaa sekä siitä, miten erityinen se on ja miten se eroaa muista. Kuulet myös useita Trulum kokemuksia. Päivän aikana paljastamme myös menestysreseptin, miten Trulum tuotteilla voi rakentaa menestyvän liiketoiminnan kevyesti ja tehokkaasti.

Tähän erityiseen päivään, voit myös ostaa lipun ystävällesi, joka haluaa tutustua Trulum liiketoimintaan. Koulutuspäivä maksaa 79 euroa per henkilö. Koulutuspäivän hintaan sisältyy hotelli Kämpin herkullinen lounas ja kahvit sekä arvontalipukkeen, jolla voit voittaa ihania Trulum tuotteita.

TAPAHTUMAN TIEDOT:
Aika: Perjantaina 23.8.2019, klo 9.00-17.00
Paikka: Hotel Kämp, Pohjoisesplanadi 29, Helsinki
Hinta: 79 euroa/henkilö, johon sisältyy koulutus, Kämpin herkullinen lounas & kahvit sekä Trulum tuotteiden arvontaan oikeuttava lipuke.
Pukukoodi: Bisnespukeutuminen Tärkeää!

Osta lippusi ennen 12.8. ja saat 3 arvontalipukketta. Kun ostat lippusi 12.8. jälkeen, saat yhden arvontalipukkeen. Lippujen myynti on auki 17.8. asti tai niin kauan kuim lippuja riittää.

Tärkeää!
Paikkoja on rajoitetusti. Hanki lippusi ajoissa, jotta varmistat paikkasi. Osta lippu tästä linkistä ja olet mukana tekemässä historiaa ja synnyttämässä Trulum boomin Suomeen & Eurooppaan!
Nähdään pian Hotelli Kämpissä!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us