Trulum Business Training Day 16.08.2019
Kauan odotettu ja erittäin toivottu Trulum bisneskoulutuspäivä järjestetään Helsingissä perjantaina 16.08.19 klo 10.00-18.00. Trulum ihonhoitosarja on huipputasoa ja niin on myös Hotelli Kämpin Peilisalin puitteet, jossa bisneskoulutus järjestetään.

Tule mukaan kouluttautumaan ja kutsu mukaan myös tiimin jäsenesi! Koulutuspäivässä kouluttajina ovat Emerald Executivet Kati ja Eric Gammals sekä muut Synergy tiimin jäsenet.

Päivän aikana pääset kuulemaan Trulum ihonhoitosarjan taustaa sekä siitä, miten erityinen se on ja miten se eroaa muista. Kuulet myös useita Trulum kokemuksia. Päivän aikana paljastamme myös menestysreseptin, miten Trulum tuotteilla voi rakentaa menestyvän liiketoiminnan kevyesti ja tehokkaasti.

Tähän erityiseen päivään, voit myös ostaa lipun ystävällesi, joka haluaa tutustua Trulum liiketoimintaan. Koulutuspäivä maksaa 79 euroa per henkilö. Koulutuspäivän hintaan sisältyy hotelli Kämpin herkullinen lounas ja kahvit sekä lahjakassi (Trulum testeripaketti ovh 295 euroa).

TAPAHTUMAN TIEDOT:
Aika: Perjantaina 16.8.2019, klo 10.00-18.00
Paikka: Hotel Kämp, Pohjoisesplanadi 29, Helsinki
Hinta: 79 euroa/henkilö, johon sisältyy koulutus, Kämpin herkullinen lounas & kahvit sekä lahjakassi (sis. Trulum testeripaketti ovh. 295 euroa)
Pukukoodi: Bisnespukeutuminen

Tärkeää!
Paikkoja on rajoitetusti. Osta lippusi tästä linkistä ja olet mukana synnyttämässä Trulum boomia Suomeen.
Nähdään pian hotelli Kämpissä!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us