Team Member Spotlight: Kirsi Laitinen, Finland


Me kiitämme ja kunnioitamme Tiimin Jäseniämme koska tiedämme miten ahkerasti työskentelette rakentaessanne Synergy liiketoimintaanne! Alamme nostamaan esiin kuukausittain Tiimin Jäseniä jotka ovat osoittaneet todellista sitoutumista heidän liiketoimintansa kohtaan ja siten saavuttaneet merkittäviä uusia tasoja, voittaneet haasteita ja ylittäneet aitoja päästäkseen omiin tavoitteisiinsa.

Miten sinut esiteltiin Synergylle / miten tutustuit Synergyyn ja mikä sai sinut mukaan liiketoimintaan?
Kuulin Synergystä sponsoriltani Miimu Jaatiselta, kun Synergy avasi Suomen markkinat. Halusin heti testata tuotteet, koska haluaisin terveyteni tueksi niin korkalaatuisia tuotteita kuin mahdolllista. Olen siis ollut monta vuotta tyytyväinen tuotteiden käyttäjä, kunnes todenteolla kiinnostuin myös Synergyn tarjoamasta työmahdollisuudesta. Synergy työn avulla voin auttaa ihmisiä löytämään hyvän terveyden sekä luomaan perheelleni vakaan pitkäaikaisen tulon.

Mikä on sinun lempituote ja miksi?
Rakastan kaikkia Synergyn tuotteita, mutta erityisesti Proargi9+ ja E9 ovat kuuluneet minun ja mieheni päivittäiseen valikoimaan jo monta vuotta, koska näiden tuotteiden avulla jaksamme pyörittää ison perheemme arkea, treenata ja nauttia elämästä. Olen huomannut, että Proargi9+ avulla kehoni palautuu, lihakseni pysyvät joustavina, kädet ja jalat lämpiminä sekä nousen virkeänä aamulla sängystä. Myös Purify ohjelman avulla olen myös saanut huikeita tuloksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini.

Millainen on sinun tyypillinen työpäivä rakentaessasi omaa Synergy liiketoimintaasi?
Tyypilliseen päivään kuuluu puheluita, koulutuksia sekä tapahtumia yhdessä tiiminjäsenieni kanssa, hyvinvointikartoitusten tekemistä sekä asiakkaiden opastusta tuotteiden käyttöön. Syksyllä lähdemme Synergy tiimin kanssa Etelä-Koreaan. Eli oikein mukavaa yhdessä tekemistä!

Kuinka monta tuntia teet töitä viikossa?
Teen töitä tyypillisesti noin 10-15h

Minkä sanoisit olevan sinun osaltasi suurin vaikuttaja tähän astiseen menestykseesi?
Tärkein on tietenkin tuotteet joilla saa tuloksia ja Synergyn upea tieteellinen pohja. Toiseksi tärkeintä on ollut ryhtyä hommiin ja pysyä liikkeessä. Sitoutua työskentelemään ja käydä koulutuksissa ja tapahtumissa. Ehdottoman tärkeää on ollut myös Synergy tiimissä vallitseva hyvä ilmapiiri.

Onko sinun sponsorisi ja ylälinja tukenut sinua rakentaessasi liiketoimintaa?
Ylälinjani tuki on täysin ainutlaatuista. En ole missään muussa työssä kokenut mitään tällaista. Voin keskustella kaikista mielessäni olevista asioista ja saan tukea sekä koulutusta. Tämä mahdollistaa tähän työhön kasvamisen monella tasolla. Näin hyvä leviää eteenpäin.

Mitä toimia ja tapahtumia käytät tai järjestät säännöllisesti auttaaksesi omaa tiimiäsi kasvamaan ja rakentamaan liiketoimintaansa?
Järjestän säännöllisesti mm. koulutuspuheluita sekä erilaisia tapahtumia ja tapaamisia, jossa voimme tavata ihmisiä ja kertoa Synergystä. Yhdessä tekeminen on tässä työssä kaikein parasta.

Mitä tavoitteita olet saavuttanut tähän mennessä ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi?
Olen päässyt kasvamaan ihmisenä ja kouluttamaan itseäni laajasti ja jo se on ollut huikea matka. Tavoitteeni on tulevaisuudessa auttaa yhä useampia ihmisiä voimaan hyvin terveydellisesti ja taloudellisesti sekä luoda itselleni aikavapautta ja mahdollisuuksia matkustaa perheeni kanssa uusiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Jos saisit antaa yhden neuvon uudelle aloittavalle Synergy tiimiläiselle, mikä se neuvo olisi?
Tee päätös ja sitoudu viemään sitä eteenpäin!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us