ProArgi-9 + Ominaisuudet 2019 PDR


ProArgi-9+ on mukana myös tämän vuoden Prescribers’ Digital Reference (PDR) -julkaisussa, joka aiemmin tunnettiin nimellä Physicians’ Desk Reference. Niinpä ihmisillä on entistä paremmat mahdollisuudet tutustua myyntisuosikkimme hyötyihin.

Lääketieteen asiantuntijat eri puolilla maailmaa ovat jo 70 vuoden ajan käyttäneet PDR-julkaisua lääkkeitä ja muita reseptituotteita koskevana tietolähteenä. Vuoden 2019 julkaisu on saatavana digitaalisessa muodossa, ja sitä käytetään lukuisilla lääkärin vastaanotoilla, apteekeissa, klinikoilla ja kirjastoissa. Yksikään lääketieteellinen viitejulkaisu ei ole yhtä ajantasainen, tunnettu tai arvostettu. PDR sisältää muun muassa etikettitietoja, annostusohjeita ja kuvia.

Toivottavasti julkisuus auttaa yhä useampia ihmisiä löytämään ProArgi-9+-tuotteen ja tutustumaan sen hyötyihin terveiden elintapojen tukena.


“ProArgi-9+ on maailman laadukkain l-arginiinilisä. Se sisältää l-arginiinia ja monia muita sydämen terveyttä edistäviä ainesosia, ja se tukee sydämen ja verisuonten optimaalista toimintaa.

ProArgi-9+-tuotteen kehittivät yhdessä johtavat tutkijat ja sydän- ja verisuoniasiantuntijat, jotka ovat suorittaneet laajamittaisia tutkimuksia l-arginiinin käytöstä sydämen terveyden edistämisessä."
Prescribers’ Digital Reference (2019)

Huom: Vuoden 2019 PDR-julkaisu, joka sisältää tietoa ProArgi-9+-tuotteesta, on saatavana vain digitaalisena. Kirjaa esittävät kuvat ovat vain viittaus laajasti tunnettuun historialliseen muotoon.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us