ELITE HONORS -BONUSKiinnostaisiko 600 euron bonus? Siinä tapauksessa meillä on juuri sinulle sopiva kampanja. Elite Honors -bonus on palkinto panostuksestasi liiketoimintaan marras-joulukuussa. Näin ansaitset sen:

Ensimmäiset 300 € saat, kun
  1. Elite Honors -pätevöidyt
  2. sponsoroit kolmea uutta tiimin jäsentä, joista jokaisen aktivointivolyymi on vähintään 200 CV.
Tuplaa tienestisi! Toiset 300 € saat, kun
  1. Elite Honors -pätevöidyt
  2. sponsoroit vielä kolmea (siis yhteensä kuutta) uutta tiimin jäsentä, joista jokaisen aktivointivolyymi on vähintään 200 CV.
Koko bonus on mahdollista ansaita jo marraskuun loppuun mennessä. Eikö se riitä? Ei hätää! Sinulla on joulukuun loppuun saakka aikaa sponsoroida kolmea tai kuutta tiimin jäsentä. Muista kuitenkin, että sinun täytyy olla Elite Honors -pätevöitynyt, jotta uudet jäsenet lasketaan. Jäljempänä on esimerkkejä.

Kampanja päättyy uuden vuoden alkaessa, joten vahvista liiketoimintaasi ja ansaitse hieman lisätuloja vielä loppuvuoden aikana.

Täältä näet ohjeet Elite Honors -pätevöitymiseen. Jos haluat lisätietoja kampanjasta, ota yhteyttä.

ESIMERKKEJÄ
Esimerkki 1
Janne Elite Honors -pätevöityy marraskuussa ja sponsoroi kolmea uutta tiimin jäsentä, joista jokaisen aktivointivolyymi on 200 CV. Niinpä Janne ansaitsee 300 euron Elite Honors -bonuksen. Se maksetaan marraskuun komissioiden ohella joulukuussa.

Joulukuussa Janne sponsoroi vielä kolmea uutta tiimin jäsentä, joista jokaisen aktivointivolyymi on 200 CV. Hän myös Elite Honors -pätevöityy joulukuussakin, joten hän ansaitsee toisen 300 euron Elite Honors -bonuksen. Se maksetaan joulukuun komissioiden ohella tammikuussa.

Esimerkki 2
Teuvo Elite Honors -pätevöityy sekä marras- että joulukuussa. Hän sponsoroi marraskuussa kahta ja joulukuussa neljää uutta tiimin jäsentä, joista jokaisen aktivointivolyymi on 200 CV. Koska Teuvo on sponsoroinut pätevöitymisaikana yhteensä kuutta uutta tiimin jäsentä ja Elite Honors -pätevöitynyt kummassakin kuussa, hän ansaitsee 600 euron Elite Honors -maksimibonuksen, joka maksetaan tammikuussa.

Esimerkki 3
Siru ei Elite Honors -pätevöidy marraskuussa, joten hän ei voi saada Elite Honors -bonusta kyseiseltä kuulta riippumatta siitä, kuinka monta uutta tiimin jäsentä hän sponsoroi. Joulukuussa hän kuitenkin Elite Honors -pätevöityy ja sponsoroi neljää uutta tiimin jäsentä, joista jokaisen aktivointivolyymi on 200 CV. Siru ansaitsee 300 euron Elite Honors -bonuksen, joka maksetaan joulukuun komissioiden ohella tammikuussa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us