Synergy Europelle uusi myynti- ja markkinointijohtaja

Synergyn Pohjois-Euroopan markkinoiden entinen General Manager Benjamin Clarholm-Anton on nimitetty Euroopan myynti- ja markkinointijohtajaksi. Hän aloitti tehtävässä 1.5.2017.

Aiemmin Benjamin oli vastuussa Synergyn toiminnasta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Islannissa, ja sitä ennen hän toimi Aasian ja Tyynenmeren alueen myynti- ja markkinointijohtajana. Hän on taitava työssään, hänellä on hyvä työmoraali ja hänen laajamittaisesta kokemuksestaan on Synergylle varmasti paljon hyötyä myös jatkossa.

Benjamin on työskennellyt muissakin kansainvälisissä organisaatioissa, kuten Yhdistyneiden kansakuntien palveluksessa Belgiassa, Ugandassa, Keniassa ja Haitilla. Vuonna 2012 hän liittyi eurooppalaisen suoramyyntiyritys Oriflame Cosmeticsin joukkoihin ja työskenteli myynnin ja markkinoinnin hankkeiden parissa Aasian ja Tyynenmeren alueella – esimerkiksi Thaimaassa, Laosissa, Kambodšassa, Myanmarissa ja Indonesiassa. Benjamin on Ruotsin kansalainen, ja ruotsin lisäksi hän osaa sujuvasti englantia ja ranskaa. Hänellä on maisterin tutkinnot Uppsalan ja Connecticutin yliopistoista. Toisessa hän opiskeli valtiotieteitä ja ulkoasioita ja toisessa sosiologiaa.

Benjaminin esimies on Synergyn Euroopan-johtaja Carmelo D’Anzi.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us