Minna Eerikäisestä Pohjoismaiden uusi aluemyyntipäällikkö


Synergy WorldWidella on ilo toivottaa tervetulleeksi Euroopan Synergyn johtoryhmän uusin jäsen, Minna Eerikäinen. Suomessa syntynyt ja kasvanut Minna on vastuussa Synergyn Pohjoismaiden-markkinoista, joilla on edessään loistava tulevaisuus. Hänen esimiehensä on Euroopan myynti- ja markkinointijohtaja Benjamin Clarholm-Anton.

Minnalla on laaja kokemus myynnin, markkinoinnin ja asiakassuhteiden saralta. Ennen Synergy WorldWiden joukkoihin liittymistään hän työskenteli Adidaksen projektipäällikkönä, ja hänen velvollisuuksiinsa kuuluivat brändi-imagosta huolehtiminen ja myynnin kasvattaminen. Minna on opiskellut liiketaloutta Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa sekä Estonian Business Schoolissa, ja hänellä on tradenomin tutkinto. Hän osaa suomea, ruotsia ja englantia.

Minnan kokemus myynnistä ja markkinoinnista on omiaan edistämään Synergyn strategian ja huipputason hyvinvoinnin ohjelman toteuttamista. Hänestä on vielä paljon hyötyä Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Islannin markkinoilla. Minna odottaakin jo pohjoismaisten tiimin jäsenten tapaamista kovasti, ja hän vierailee pian eri alueilla. On ilo päästä työskentelemään hänen kanssaan!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us