Suomen kickoff-tapahtumassa huima määrä osallistujia


Suomen Synergyn Kick Off 2017 tapahtuma järjestettiin tänä vuonna Helsingin Scandic Park -hotellissa. Yli 250 tiimin jäsentä saapui paikalle kuulemaan uutisia mm. uusien tuotteiden taustalla olevasta tieteestä sekä uusista tuotteista.

Innostus oli suorastaan käsin kosketeltavaa heti aamusta lähtien ja päivän aikana saatiin paljon tietoa tämän vuoden aikana julkaistavista asioista.

Tilaisuuden erityisvieras oli Synergyn tiedejohtaja tri Matthew Tripp. Hän piti kahden tunnin esitelmän Synergyn tulevaisuudesta – huipputason hyvinvoinnista ja  mikrobiomin merkityksestä terveyteen sekä tuotteiden kehittelyyn keskittyvästä tutkimustyöstä.

Purify-puhdistuspaketin testanneet kertoivat käyttökokemuksistaan sekä muiden Synergyn tuotteiden hyödyistä.

Läsnäolijat innostuivat kuullessaan Elite Honors -ohjelman, Go Elite -bonuksen ja palkkio-ohjelman parannuksista.

Vuonna 2017 on luvassa paljon koulutuksia ja kampanjoita esim. Back to Basic -koulutus, Success Retreat ja Synergy-Experience -kampanja.

Yksi päivän odotetuin vieras oli myös Presidential Executive Dane Iorg USAsta, joka on entinen baseballin huippuammattilainen. Dane piti inspiroivan puheen sinnikkyydestä ja periksiantamattomuudesta sekä valmentamisen tärkeydestä

Kaiken kaikkiaan tapahtuman ilmapiiri oli positiivinen ja innostava alusta loppuun.

Tiimin jäsenet saivat innostusta sekä tärkeää tietoa siitä, mitä tulevina kuukausina on luvassa.

Kuvia tapahtumasta on TÄÄLLÄ.

Kiitos kaikille! Upeaa menestystä Synergy-työssänne!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us